stiri

Samsung vine cu un nou phablet de 7 inci

Samsung SM-T2558

Samsung testează fiecare segment al pieței ajungând uneori la experimente ce par la prima vedere lipsite de sens. Samsung a creat un dispozitiv hibrid, derivat dintr-o tabletă de 7 inci la care a adăugat funcții de telefonie mobilă. SM-T2558 a fost văzut prima dată pe piața chineză atunci când a fost certificat de autoritatea locală TENAA. Dispozitivul arată la exterior ca un telefon supradimensionat și mai puțin ca o tabletă, înălțimea ecranului venind să susțină utilizarea acestuia ca telefon de sine stătător.

Dacă analizăm strict dimensiunile, Samsung SM-T2558 este mai înalt și mai subțire ca Galaxy Tab4 7.0, cântărind numai 245 de grame. Specificațiile sale nu sunt impresionante. Dispozitivul încorporează un procesor la 1.2GHz (posibil Snapdragon 400), 1.5GHz RAM, cameră de 8 megapixeli, cameră frontală de 2 megapixeli și 8GB memorie flash. Comunicațiile sunt asigurate de modulele LTE și TD-SCDMA. SM-T2558 vine cu sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean însă Samsung oferă frecvent update-uri.

Samsung nu este prima firmă care fabrică o tabletă cu funcții de telefonie. ASUS a prezentat anul trecut tableta Fonepad pe care au prezentat-o în cadrul unor articole mai ample.

Samsung SM-T2558

Samsung SM-T2558

Vezi review Fonepad 7 ME175CG, Fonepad 7 ME372CG.

To Top

Citește articolul precedent:
OnePlus One
OnePlus One a fost lansat oficial cu CyanogenMod 11S

OnePlus One a fost lansat în mod oficial după o perioadă lungă de teasing. Telefonul rulează sistemul de operare CyanogenMod...

Închide