stiri

Sony anunţă noile vârfuri de gamă Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Sony anunţă lansarea vârfurilor de gamă din seria Xperia Z: Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact. De două dimensiuni diferite, unul cu ecran de 5.2” iar al doilea, o versiune mai compactă, de 4.6, cele două telefoane oferă cel mai ridicat grad de rezistenţă la apă, camera foto excepţională, rezistenţă a bateriei de până la 2 zile, sunet performant şi opţiunea PS4 Remote Play.

Cu un cadru rezistent de 7.33 mm şi ecran din sticlă durabilă, Xperia Z3 reprezintă îmbinarea optimă dintre design şi tehnologie. Cu o greutate doar 152 grame şi cu un design perfect simetric, telefonul va fi disponibil într- gamă variată de culori ce cuprinde alb, negru, arămiu sau verde crud.

Pentru cei care preferă versiunea mai compactă, Xperia Z3 Compact păstrează acelaşi design premium într-un cadru de doar 8.6 mm grosime şi cu o greutate de doar 129 grame. Nonconforrmiştii se vor putea bucura de Xperia Z3 Compact şi în culorile verde şi portocaliu, pe lângă clasicele opţiuni precum alb sau negru. Ambele telefoane au cel mai înalt grad de rezistenţă la apă (IP 65/68).

Cele două dispozitive ating performanţe de top cu ajutorul procesorului performant de tip Qualcomm Snapdragon 801 cu 2.5 GHz quad-core CPU prevăzut cu modem 4G LTE ce permite navigarea rapidă pe internet, acces nelimitat la multimedia şi calitate video excepţională.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

Incorporând tehnologii precum Cyber-shot şi Handycam, Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact realizează fotografii bune în condiţii de lumină redusă, mişcare sau chiar şi în apă.Cu ajutorul senzorului 1/2.3” ExmorRS cât şi a procesorului de imagine BIONZ fotografiile realizate de cele două telefoane vor fi cât mai clare şi mai apropiate de realitate. Mai mult, cu ajutorul noii lentile Sony G Lens de 25 mm şi a senzorului de imagine cu ISO 12800, fotografiile realizate în condiţii scăzute de luminozitate vor fi cu atât mai clare.

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Ambele telefoane sunt dotate cu un ecran TRILUMINOS cu opţiuni precum Live Colour LED, X-Reality pentru telefoanele mobile şi abilităţi de îmbunătăţire intuitivă a contrastului. Xperia Z3 va avea un ecran de 5.2” Full HD iar Xperia Z3 Compact va avea ecran de 4.6” 720p HD.

Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact vor fi disponibile la nivel internaţional începând cu toamna anului 2014.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung lansează Galaxy Note 4

Samsung a anunțat astăzi extinderea gamei de top Galaxy Note cu noul Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge. Display-ul...

Închide