jocuri

Studenții sunt invitați să scrie jocuri în GameCup 1.0

Modern Combat 3: Fallen Nation

Competiția GameCup 1.0 se desfășoară până pe data de 23 aprilie 2017 și este deschisă pentru toți studenții de licență sau master din România. În echipe formate din maxim 5 persoane, studenții vor lucra împreună pentru a dezvolta un joc video, beneficiind, în același timp, de mentorat și susținere din partea celor mai mari companii dezvoltatoare de jocuri din țară.

Mentorii de la companii precum Ubisoft, Gameloft, Amber Studio, Critique Gaming și Sand Sailor Studio vor lucra alături de echipele participante în drumul lor către finală pentru a crea jocuri cât mai captivante și de calitate. Indiferent de categoria la care participă echipele, mentorii vor oferi consiliere în arii precum game design/grafică, programare, marketing sau business.

Modern Combat 3: Fallen Nation

Participanții se vor întrece pentru echipamente hardware, jocuri și programe de internship în studiourile de game development din România, dar și premii în bani.
Perioada de înscriere pentru competiția GameCup 1.0 a fost prelungită până la data de 25 ianuarie, iar cei ce se vor înscrie până pe 15 ianuarie, vor participa automat la tombola cu premii oferite de partenerii competiției. Tot până la 25 ianuarie se pot trimite și formularele de game design, un model fiind disponibil pe website-ul competiției.

GameCup 1.0 este organizat de Universitatea Politehnică București, Facultatea de Automatică și Calculatoare împreună cu Romanian Game Developers Association (RGDA), iar partenerii competiției sunt: Ubisoft România, Gameloft România, Electronic Arts România, Amber Studio, Carbon Incubator, Critique Gaming, Junior Achievement, Those Awesome Guys, Sand Sailor Studio, Alien Pixel și Cartea Daliei.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Seecolors
Samsung lansează o aplicație pentru cei cu discromatopsie

Samsung lansează o aplicație completă și sigură de mobil și TV pentru cei care pot suferi de discromatopsie. Aplicația își...

Închide