stiri

Sunetul Harman Kardon va ajunge pe telefoanele Samsung

Samsung Electronics a cumpărat recent compania Harman Kardon, plătind nu mai puțin de 8 miliarde de dolari. Samsung știe că această sumă foarte mare va fi recuperată într-un timp rezonabil prin produsele audio vândute către alte companii și către utilizatorii finali. În luna martie a anului 2015, Harman Kardon a achiziționat la rândul său divizia auto de la Bang & Olufsen pentru suma de 145 milioane de euro (156 milioane dolari) precum și licențele deținute de aceasta, devenind un adevărat colos pe piața audio.

Acest colos, cu vânzări impresionante, a intrat sub tutela Samsung, care și-a făcut deja primele planurile cu produsele Harman Kardon. Primele telefoane Samsung Galaxy ce vor beneficia de sunetul Harman Kardon vor fi pe piață în anul 2018. Întârzierile sunt cauzate de chestiuni birocratice ce privesc recenta achiziție.

Samsung Electronics va livra componente și echipamente audio și către industria auto, însă nu va fabrica automobile, cel puțin nu în Europa și America. În rest Samsung colaborează cu Renault și Nissan fabricând automobilele SM3, SM5 și SM7. În prezent, Samsung este un conglomerat cu venituri anuale de peste 305 miliarde de dolari și aproape 500.000 de angajați la nivel mondial.

Camere foto Samsung Galaxy S8 (speculatie)

Camere foto Samsung Galaxy S8 (speculatie)

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia X5
Nokia va lansa telefoane cu Android în 2017

După o aventură cu Microsoft, ce a trimis la groapa de gunoi istoriei doi giganți, finlandezii speră la o revigorare...

Închide