stiri

Tableta Maya 8 de la nJoy rulează Android 4.4.2

nJoy Maya8

nJoy, o companie românească cu sediul în Timișoara, oferă pe piața locală noua tabletă Maya 8, un dispozitiv 3G pentru utilizatorii aflați în mișcare. Tableta este dotată cu un ecran IPS cu diagonala de 8 inci și rezoluția de 1280 x 800 pixeli, fiind cotată ca un model entry-level.

Maya 8 oferă posibilitatea de a realiza conexiuni wireless 3G, Wi-Fi și Bluetooth, dar oferă și un port miniHDMI, Audio Jack 3,5 mm și microSD slot. Maya 8 dispune de un procesor Quad-Core Cortex A7 ce rulează la 1.3Ghz și 1GB de memorie DDR3. Lista specificațiilor este completată cu cele 2 camere foto, microfon, difuzor, un conector USB 2.0, si o baterie cu o capacitate de 4000mAh. Fotografiile și înregistrările video pot fi stocate în memoria internă de 8GB dar și pe carduri microSD cu o capacitate de până la 32GB.

Tableta Maya 8 rulează sistemul de operare Android 4.4.2, oferind astfel acces către aplicații, cărți și jocuri. Pretul recomandat de producator pentru tableta Maya 8 este de 459.9 lei (TVA inclus).

nJoy Maya8

nJoy Maya8

To Top

Citește articolul precedent:
Telefon ASUS Zenfone 2
Samsung și ASUS pregătesc updateul Android 5.1.1 Lollipop

Samsung a început să distribuie updateul Android 5.1.1 Lollipop pentru Galaxy Note 4. Rușii au început deja să primească notificări...

Închide