stiri

Tabletele neperformante pot fi extrem de scumpe

SpeedTAB

Telekom România aduce direct din China o tabletă OEM destinată utilizatorilor mai puțin familiarizați cu tehnologia. SpeedTAB este o tabletă modestă pentru standardele actuale. însă va fi acceptată de cei cu venituri reduse ce nu își permit un model performant.

SpeedTAB are o grosime de 9,9 mm şi dispune de o carcasă metalică cu design unibody şi un display touchscreen IPS LCD de 10,1 inci, cu o rezoluţie 1280×800 pixeli. Tableta funcţionează cu sistemul de operare Android 4.2 şi are un procesor Quad-Core Cortex A9 1.6GHz. În plus, tableta are memorie RAM de 1 GB, memorie internă de 8 GB şi, totodată, acceptă card-uri microSD de până la 32 GB.

Tableta SpeedTAB este disponibilă cu diverse abonamente prea piperate pentru utilizatorii cu venituri reduse. Spre exemplu, utilizatorul va plăti 279 lei la care se adaugă un abonament lunar de 33,48 euro/lună (TVA inclus). Având în vedere că perioada contractuală este de 12 sau 24 luni, utilizatorul va ajunge să plătească pentru acest OEM (și pentru abonament) nu mai puțin de 2000 lei în primul an.

SpeedTAB

SpeedTAB

To Top

Citește articolul precedent:
Telefoane și tablete de Black Friday la eMAG

Acestea sunt primele promoții dezvăluite oficial de eMAG cu prilejul Black Friday 2014. Am extras telefoanele și tabletele cu Android....

Închide