stiri

Tabletele ASUS ZenPad ar putea fi expuse la Computex

ASUS ZenPad

ASUS dorește să aducă filozofia Zen în zona tabletelor iar acest lucru s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat. Succesul extraordinar înregistrat de telefoanele Zenfone stimulează compania taiwaneză să lanseze câteva modele de tablete sub brandul ZenPad. ASUS construiește tablete performante și fiabile iar acest lucru a fost remarcat și de Google care nu a ezitat să lanseze în 2013 tableta Nexus 7.

Primele modele sub marca ZenPad vor avea 7 și 8 inci. Despre tableta ZenPad de 7 inci se spune că va avea două versiuni: Z170C cu Wi-Fi și Z170CG cu Wi-Fi și 3G. Ambele modele ar putea ajunge pe piață în luna iulie.

Tableta ZenPad 8 a primit certificarea FCC, acest model fiind mai puternic decât cel de 7 inci. ASUS ar putea alege un chipset Intel Z3560 sau Z3530 , 2GB de memorie RAM și până la 64GB memorie flash. Ecranul cu diagonala de 8 inci va avea o rezoluție de 2048×1536 pixeli. Ambele modele ZenPad ar putea fi expuse în luna iunie la Computex.

ASUS ZenPad

ASUS ZenPad

To Top

Citește articolul precedent:
Vodafone Smart First 6
Vodafone România oferă noi telefoane OEM cu Android

Vodafone România oferă două noi telefoane OEM cu Android: Vodafone Smart Prime 6 și Vodafone Smart First. În momentul de...

Închide