stiri

Telefoanele cu Tizen vor ajunge în Africa

Samsung Z2 cu Tizen

Țările din estul Asiei și marile corporații din această zonă au început să acumuleze capital, pe care vor să-l investească în zone cu potențial. Africa este pentru asiatici o zonă virgină unde pot face afaceri profitabile. Chinezii construiesc clădiri și infrastructură de transport, în timp ce companiile din industria electronicii sunt bucuroase să-și vândă produsele pe aceste piețe.

Samsung Electronics a finalizat un nou update pentru sistemul de operare Tizen al telefonului Z2, ce suportă acum opt limbi din Africa și sudul Asiei. Cele 8 țări sunt: India, Indonezia, Nepal, Sri Lanka, Bangladesh, Africa de Sud, Kenya și Nigeria. Lansarea telefonului Samsung Z2 ar putea avea loc chiar în această toamnă.

Samsung Z2 este un smartphone cu Tizen ce suportă conexiuni 4G LTE. Telefonul va putea profita de noile investiții din Kenya și Nigeria în infrastructura 4G. În plus, piața africană va fi zona perfectă unde Samsung își va putea testa propriul sistem de operare, gândit mai mult ca o soluție de backup pentru Android.

Samsung Z2 cu Tizen

Samsung Z2 cu Tizen

To Top

Citește articolul precedent:
Allview X3 Soul Plus
Allview lansează X3 Soul Plus

Allview importă din China un nou telefon pe care își pune numele propriu. X3 Soul Plus integrează procesorul Helio P10...

Închide