stiri

Telefoanele Krüger&Matz sunt promovate cu un clip semnat de Marius Moga

What's UP, Michal Leszek si Marius Moga

Polonezii de la Golin au lansat în România marca Krüger&Matz printr-o modalitate total inedită. Golin a apelat la artiștii români pentru a crea un concept original ce-și propune promovarea telefoanelor Krüger&Matz. Videoclipul piesei Tânăr și Nebun (Trăiește-ți viața!), noul single marca Marius Moga&Horia Moculescu&What’s UP, a fost filmat aproape integral în sistem selfie, cu smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE.

What’s Up feat. Moculescu & Moga – Tanar si nebun (Traieste-ti viata) official video

Revenind la telefonul Kruger&Matz LIVE2 LTE, acesta este un model puțin cunoscut în România. Krüger&Matz Live 2 LTE este bazat pe un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core cu nuclee ARM Cortex A7 și pe 1GB de memorie RAM. Recent, fondatorul companiei, Michal Lester, declara că va aduce în România telefonul Live 2 LTE şi tableta EDGE 1081. Cele două modele vor putea fi achiziționate la prețuri reduse, din magazinele Selgros şi Cora.

Prezentare Kruger&Matz LIVE2

What's UP, Michal Leszek si Marius Moga

What’s UP, Michal Leszek si Marius Moga

To Top

Citește articolul precedent:
Android L
Google oferă emulatorul pentru Android L 64 biți și procesoarele x86

Google oferă programatorilor emulatorul pentru Android L pe 64 biți destinat procesoarelor cu arhitectură x86. Construcția aplicațiilor pe 64 biți...

Închide