stiri

Telefoanele Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus sunt disponibile în România la precomandă

Samsung Galaxy S8

Operatorii de telefonie mobilă din România: Digi, Vodafone, Orange și Telekom vor oferi în curând noile telefoane Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus. Dacă Digi dă dovadă de mai multă flexibilitate și convinge clienții concurenței să porteze numărul de telefon în rețeaua lor, ceilalții exploatează mai bine masa de clienți prin prețuri mari și terminale de ultimă generație.

Dimensiuni Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus

Dimensiuni Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus

Telekom România, o companie ce pregătește acum o serie de concedieri, va aduce totuși noile telefoane Samsung la precomandă, începând cu data de 30 martie, livrările urmând să înceapă din 19 aprilie.

Vodafone România afișează pe websiteul propriu cele două telefoane de top. Prețurile pentru abonamente sunt piperate, la fel ca și cele pentru aparate. Livrările se vor face începând cu 19 aprilie 2017.

Orange ne spune că puteam să aveam noul Galaxy S8 cu opt zile înaintea tuturor, însă, clienții vor primi telefonul pe 20 aprilie 2017, cu o zi mai târziu decât cei care au optat pentru Vodafone sau Telekom.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Noul Galaxy S8 va fi disponibil în două versiuni, de 5.8 inci și 6.2 inci. Ecranul și design-ul fără margini formează o suprafată netedă, fără limite, fără butoane sau margini dure. Design-ul compact al noului Galaxy S8 permite utilizarea acestuia cu o singură mână, iar cu ajutorul stratului Corning Gorilla Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, asigură durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate.

Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7, cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

De asemenea, Galaxy S8 este primul din industrie care dispune de un procesor 10nm, având o viteză îmbunătățită și eficiență maximizată. Suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora.

Prezentare Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus

To Top

Citește articolul precedent:
HUAWEI P10
Huawei P10 este disponibil în România!

Telefonul Huawei P10 ajunge în România la numai o lună de la lansarea globală. Huawei P10 va fi disponibil pentru...

Închide