stiri

Telefoanele Symbol TC70 pentru specialiști vin cu Android

Symbol TC70

Telefoanele Symbol TC70 pentru specialiști sunt echipate cu Android OSP (Android Open Source Project) versiunea 4.4.2, parte din generația KitKat. Symbol TC70 include cea mai avansată tehnologie de captură de date, cu un motor de scanare mai rapid cu 40% decât predecesorii lui, cu o rază de scanare cu 50% mai mare, un ecran de 4.7 inci acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 2, rezistență clasa IP67 și un procesor Qualcomm Snapdragon 8060 de 1.7 GHZ.

Symbol TC70 face parte din generatia de computere mobile (TC55, MC40) dezvoltate special pentru a aduce în mediul enterprise designul și flexibilitatea technologiilor Android. La capitolul robustețe, Symbol TC70 impresionează la teste: sigilare conform IP67 (rezistență la praf și umezeală), rezistență la căderi de la 1.8 m pe ciment sau 2.4 m conform standardelor militare, rezistență la cca 4000 de rostogoliri consecutive și imersiune în apă timp de 30 min.

Symbol TC70

Symbol TC70

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Alpha
Dispozitivele Samsung cu KNOX pot folosite de guvernul SUA

Samsung a anunțat astăzi că soluțiile sale au fost aprobate de guvernul SUA drept primele dispozitive mobile dedicate utilizatorilor validate...

Închide