aplicatii

Telefoanele UTOK vor veni cu aplicația Getlokal

UTOK 470 Q

Telefoanele UTOK, importate de SKIN în România, vor avea preinstalată aplicația Getlokal. Aplicația oferă informații despre locurile de petrecere a timpului liber, recomandăriile fiind bazate pe opiniile consumatorilor.

“Înțelegem că timpul liber este foarte prețios în ziua de azi, drept urmare oferim utilizatorilor UTOK posibilitatea de a alege rapid din miile de locații de petrecut recomandate de aplicația Getlokal. Totodată le punem la dispoziție zeci de mii de opinii autentice care pot ajuta foarte mult în alegerea cu ușurință a următorului loc de distracție. Am ales să colaborăm cu Getlokal, întrucât acoperă o nevoie reală a utilizatorilor UTOK și satisface dorința de a explora noi locuri de petrecut timpul liber” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Pentru început, aplicația Getlokal este disponibilă pentru smartphone-ul UTOK 470Q, printr-o actualizare de software, urmând ca în curând să fie prezentă și pe alte modele din gama. Toate actualizările de software UTOK pot fi accesate la adresa utok.com/software. Aplicația Getlokal a fost descărcată de peste 31.100 de utilizatori.

UTOK 470 Q

UTOK 470 Q

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S5 SM-G900F
Primul clip de promovare pentru Samsung GALAXY S5

Samsung a dat publicității primul clip de promovare a telefonului GALAXY S5. Clipul pune accentul pe capacitățile smartphone-ului și pe...

Închide