stiri

Timișorenii de la nJoy vor o schimbare

nJoy Asura C700

Timișorenii de la nJoy vor importa în România un nou smartphone. Noul model este mai puternic, profită de rețelele 4G și beneficiază de un ecran cu diagonala de 5 inci. De la lansarea primei game de tablete Asura, în anul 2013, nJoy a dobândit o experiență bogată în importul, distribuția și comercializarea de tablete, compania având lansate nu mai puțin de 12 tablete până în 2016.

Alegerea unui smartphone și importul lui în România e o mișcare firească pe care au făcut-o și alți importatori români cu marcă proprie cum ar fi AllView, E-Boda sau Utok. De asemenea, nJoy speră la o colaborare cu operatorii de telefonie mobilă, însă aceștia insistă pe prețuri mici, cantități mari și de multe ori au propriile telefoane OEM sub marcă proprie.

Detaliile complete despre posibilitățile acestui smartphone, cât și informații despre magazinele unde poate fi achiziționat vor fi disponibile în curând.

nJoy Asura C700

nJoy Asura C700

Tableta Asura C700 (foto), lansată de nJoy în anul 2013.

To Top

Citește articolul precedent:
Kyocera DuraForce Pro
Kyocera DuraForce Pro se vrea hibrid între GoPro și smartphone

Kyocera a anunțat un nou telefon cu Android ce profită de tradiția companiei în realizarea de produse solide, care să...

Închide