stiri

UTOK 500Q HD oferă performanță la un preț mai accesibil

UTOK 500Q HD

UTOK oferă prin intermediul magazinelor virtuale noul telefon 500Q HD. Noua marcă românească mizează pe modelele OEM performante care să ofere un plus de funcționalitate fără a ieși dintr-o zonă confortabilă de preț.

UTOK 500Q HD integrează un chipset MediaTek MT6582M cu patru nuclee la 1.3GHz și grafica Mali400 MP. Pentru a nu avea probleme cu aplicațiile mai pretențioase, producătorul a montat 1GB memorie RAM. Alături de memoria RAM, UTOK 500Q HD poate rula cele mai populare aplicații din magazinul Play, dar și titlurile care necesita o echipare mai performantă. Posesorii telefoanelor 500Q HD au la dispoziție un ecran IPS cu diagonala de 5 inci și rezoluția qHD (540×960 ), ce acceptă până la 5 atingeri.

UTOK 500Q HD

UTOK 500Q HD

Camera de 13 megapixeli este însoțită de functii precum HDR, Panorama, Multi Angle View și Smile Detection. UTOK 500Q HD este capabil de înregistrare video Full HD și de tip Time Lapse. Camera frontală a fost special gîndită pentru fanii selfie: senzorul de 3.2 megapixeli este perfect pentru pozele de grup sau pentru fotografiile individuale.

UTOK 500Q HD este disponibil în România la prețul de 749 lei.

Prezentare UTOK 500Q HD

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Alpha
Samsung lansează Galaxy Alpha

Samsung aduce, odată cu noul smartphone Galaxy Alpha, o nouă abordare în ceea ce privește designul produselor sale. Galaxy Alpha,...

Închide