stiri

Vodafone lansează un nou smartphone performant sub marcă proprie

Vodafone Smart platinum 7

Vodafone lansează Smart platinum 7, un nou telefon cu Android 6.0.1, marcând un deceniu de terminale mobile sub marcă proprie.

Smart platinum 7 este un telefon premium compatibil 4G+, dotat cu tehnologie de ultimă generație, care include senzor de amprentă plasat pe spatele terminalului, ecran AMOLED 2K de 5,5” și difuzoare frontale stereo, procesor Snapdragon 652, octa-core și 3 GB de RAM, memorie internă de 32 GB – dintre care 22 GB disponibili pentru utilizatori – care poate fi extinsă cu până la 128 GB, cu ajutorul unui card SD. Bateria de 3.000 mAh are o durată de viață de până la două zile și sistem Quick Charge 3.0, care încarcă 50% din baterie în numai 30 de minute.

Camera foto principală are 16 MP, focalizare automată „Phase-Detection” și latență zero la declanșare, iar cea frontală, 8 MP. Ambele camere foto sunt dotate cu flash. De asemenea, terminalul are un buton special pentru a fotografia și a lansa camera direct din modul sleep sau în timp ce ecranul este blocat, pentru ca utilizatorii să nu rateze momentele pe care doresc să le imortalizeze.

Noul smartphone Vodafone are o grosime mai mică de 7 milimetri, iar carcasa este din aluminiu și sticlă Gorilla Glass 2,5D.
Vodafone Smart platinum 7 va fi disponibil în România din 17 iunie 2016 la un preț începând de la 84 de euro, cu abonamentul Red 35.
Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marchează un deceniu de terminale marcă proprie Vodafone, care s-au vândut în peste 85 de milioane de exemplare la nivel global. Gama de terminale Vodafone include acum smartphone-uri 3G, 4G și 4G+, tablete, routere broadband.

Vodafone Smart platinum 7

Vodafone Smart platinum 7

To Top

Citește articolul precedent:
Lenovo Phab 2 Pro
Lenovo a lansat un telefon cu tehnologie Tango

Lenovo a lansat un telefon cu tehnologie Tango de la Google. PHAB2 Pro promite o nouă experiență de realitate virtuală,...

Închide