accesorii mobile

Vonino a prezentat noile produse pentru piața noastră

Vonino MusicPAD H1

Târgul IFA 2015, desfășurat în capitala Germaniei, a fost pretextul excelent pentru multe companii din industria IT de a-și anunța cele mai noi produse, prețurile și calendarul de distribuție pe piața europeană.

Vonino și-a prezentat la IFA 2015 mai multe dispozitive cu Android. Pe piața din România vor ajunge în următoarea perioadă, înaintea sezonului cumpărăturilor de iarnă, patru noi smartphone-uri dintre care două modele LTE și alte două modele 3G, două tablete de 7 și 10 inci LTE, dar și două modele iMart cu Windows 10.

Pe lângă telefoane și tablete, Vonino a prezentat MusicPAD H1 un sistem de divertisment ce rulează sistemul de operare Android KitKat. Vonino definește acest device ca fiind un Smart Home Entertainment System care are încorporat un display de 7 inci, dispune de un procesor quad-core și are un spațiu de stocare de 8GB, care se poate extinde printr-un card microSD de până la 32GB.

Vonino  MusicPAD H1

Vonino MusicPAD H1

Fiind un dispozitiv portabil, MusicPAD H1 are încorporată o baterie Li-Ion care asigură 7 ore de streaming audio, 6 ore de streaming prin Bluetooth sau 3 ore de streaming video, conținutul tabletei putând fi redat pe un TV prin portul HDMI 1.4 încorporat.

Alături de acest sistem cu Android, Vonino a lansat noul smartphone Zun XO LTE. Acesta are instalat sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, procesor octa-core MediaTek, 2GB memorie RAM și un spațiu de stocare intern de 16GB, cu posibilitatea de extindere cu un card microSD de până la 64GB. Camera foto principală a acestui model are 13 megapixeli, iar cea pentru selfie este de 5MP.

Unele dintre aceste produse vor fi disponibile și pe piața din România până la sfârșitul acestui an.

To Top

Citește articolul precedent:
Qualcomm Snapdragon 820
Qualcomm Snapdragon 820 oferă viteze uluitoare în rețea

După problemele pe care Snapdragon 810 le-a avut cu supraîncălzirea, Qualcomm vine cu o nouă generație mai puternică și mai...

Închide