stiri

Honeycom ar putea fi lansat in martie

Sistemul de operare Android Honeycom ar putea fi lansat undeva în luna martie. MSI a declarat recent că intenționează să lanseze prima tabletă cu Honeycomb în aprilie sau mai 2011, sugerând că sistemul de operare nu va fi disponibil până atunci.

Luna viitoare la CES, MSI va prezenta WindPad 100, o tabletă bazată pe Windows și nu un model cu Android 3.0, așa cum s-ar fi așteptat fanii mărcii. De asemenea sistemul de operare Honeycomb ar putea fi redenumit Android 2.4, ca o continuare la Gingerbread și nu Android 3.0.

Alte planuri ale MSI includ ebook readere cu diagonala cuprinsă între 6 și 9.7 inci, cu ecran sensibil la atingere, Bluetooth și 3G. Toate modelele ar urma să ruleze sistemul de operare Android sau o varintă de Linux.
Mai multe detalii despre multitudinea de tablete pregătite pentru anul viitor vom afla în preajma CES-ul, târgul care stabilește tendințele în industria IT pentru întreg anul.

În imaginea de mai jos este prezentată o tabletă Motorola, primul model ce a rulat Honeycomb într-un show de televiziune.

To Top

Citește articolul precedent:
Un nou telefon HTC cu Android

Primele imagini ale unui nou terminal HTC au apărut pe internet. Gizmodo, Engadget, Slashgear și Android Central s-au grăbit să...

Închide