stiri

Notion Ink ruleaza Gingerbread

Notion Ink a așteptat momentul în care Google a decis să lanseze noul sistem de operare Android 2.3 Gingerbread pentru a prezenta tabletele din seria Adam. Elementul central al acestor echipamente în reprezintă tocmai versatilitatea sistemului de operare Android care aduce cu sine capacitatea unei corporații precum Google de a se ocupa de toate aspectele ce țin de fiabilitatea unui software.

Notion Ink a operat o serie de modificări și în ce privește prețurile anunțate. Tableta Adam este disponibilă pe piață în 6 versiuni: cu ecran LCD (cu wi-fi), ecran LCD + modul de comunicații 3G -900, ecran LCD + modul de comunicații 3G -850, cu ecran reflexiv (cu Wi-Fi), ecran reflexiv + modul de comunicații 3G -900, ecran reflexiv + modul de comunicații 3G -850.

Dacă în urmă cu câteva zile tableta Adam avea prețuri ce porneau de la 399 de dolari, acum versiunea cu ecran LCD și modul WiFi pornește de la 375.33 de dolari. Modelul cu 3G cu ecran LCD reflexiv (Pixel Qi) și modul WiFi costă totuși 549.99 de dolari. Dacă prețurile par mai mici decât cele ale concurenței trebuie spus că Notionk Ink nu investește în marketing atât de mult pe cât o face Apple.

Android 2.3 Gingerbread aduce cu sine o sumă de caracteristici interesante tabletei însă Gingerbread este conceput pentru telefoane inteligente și mai puțin pentru tablete. Până la intrarea pe piață a următoarei versiuni Android 3.0 Honeycomb, Adam se va mulțumii cu funcțiile aduse de Android 2.3 (suport VoIP, OpenGL ES, OpenSL ES, funcții copy/paste îmbunătățite, etc. )

Procesorul ce stă în spatele tabletei este un Arm Cortex A9 cu grafică NVIDIA Tegra 2. Chiar dacă chipsetul Tegra 2 poate decoda cu ușurință filme fullHD, ecranul cu diagonala de 10.1inci (25.7 cm) și rezoluție 1024 × 600 pixeli nu le poate reda în detaliu. Tableta Notion Ink Adam este disponibilă pentru precomenzi urmând ca livrările să înceapă în perioada imediat următoare.

To Top

Citește articolul precedent:
Pune-ți orașul pe harta Angry Birds

Fanii Angry Birds au posibilitatea de a pune orașul lor pe harta celui mai dorit joc pentru Android. Designerii de...

Închide