stiri

Orange scoate din mânecă o tabletă Android

Tableta Orange

În timp ce Vodafone și Cosmote turează la maxim comunicarea lui iPhone 4, surpriza Android vine de la Orange. Operatorul portocaliu a lansat astăzi sub brandul propriu o tabletă de 7 inci, dotată nu cu Gingerbread, nu cu Froyo, ci cu Android 2.1 Eclair. Se vede că ne-a sucit mințile mult prea amânatul Adam de la Notion Ink… Revenind la planul mioritic, am căutat tableta Orange pe site-ul .ro, mai ales că „Orange România este prima companie din grupul Orange care lansează acest produs”, conform declarației semnate de Tudor Juravlea în comunicatul de presă. Nu am fi sperat să găsim specificații ultimul răcnet, dar intenționam să salutăm nou venitul în cunoștință de cauză.

Tableta Orange

Prețul lui Orange Tablet pornește de la 99 de euro împreună cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. La serviciile contractate se adaugă un bonus de 60 de minute de apeluri video în reţea şi 30 de MMS-uri. E un lucru bun, mi-am zis. Uite cum tot mai mulți utilizatori atehnici vor putea descoperi Androidul pe o tabletă tactilă pe care or s-o încerce mai întâi cu un deget și apoi în toată splendoarea jocurilor și a aplicațiilor gratuite. Domnișoarele cu poșete roz n-o vor arunca doar de fițe pe mese, ci o vor putea pune la lucru cel puțin de dragul minutelor incluse de video-call.

Orange Tablet poate reda filme HD, conform aceluiași comunicat. Insistăm că ar fi păcat să mergem până într-acolo să folosim un produs de 373 euro (prețul tabletei fără contract) pe post de ramă foto sau de ceas digital.

Orange Tablet vine de fapt de la producătorul OEM Huawei. Cu sigla Orange și suportul de marketing deja demonstrat, poate vor convinge românii să facă niște cadouri de Sărbători. Cu tot cu contractele aferente, că așa se poartă cadourile la noi. Tableta încorporează două camere video, are memorie internă de 8Gb și slot microSD. În privința suportului multimedia, produsul e compatibil cu MP3 , PCM, AMR, AAC și știe codecuri precum H.264 sau MPEG4.

Așteptăm listarea produsului pe orange.ro și disponibilitatea în Orange Shop să-i testăm senzitivitatea înăscută.

To Top

Citește articolul precedent:
LG Optimus 2X
Android la puterea a doua

LG Electronics a prezentat astăzi primul telefon dual-core din lume. Optimus 2X este construit în jurul unei platforme NVIDIA Tegra...

Închide