stiri

Teasing video pentru tableta Motorola cu Honeycomb

Tableta Motorola de 10.1”a atras atenția pentru prima dată în demonstrația televizată a lui Andy Rubin. Din acel moment, ea a fost legată de viitorul sistem Android 3.0 destinat tabletelor. Motorola a lansat un teaser video, din care aflăm că norul de fum se va ridica la CES2011.

Dacă tabletele egiptenilor ridicau probleme de portabilitate, cele ale mayașilor par să conțină o rutină de autodistrugere în 2012, iar cele ale lui Moise se dovedesc lipsite de flexibilitate, exemplarele electronice contemporane au alte defecte. Astfel, filmulețul este ironic la adresa iPad-ului (nimic altceva decât un iPhone mai mare) și a lui Galaxy Tab (o tabletă cu un sistem Android destinat telefoanelor). Va fi exemplarul Moto singura tabletă cu Honeycomb de la viitoarea expoziție CES 2011 din ianuarie? Ce spui de clip? Poți vedea și detaliile tehnice disponibile la această oră.

To Top

Citește articolul precedent:
Pandora Radio pentru Android primeste suport Ford Sync AppLink

Pandora și-a actualizat aplicația radio pentru sistemul de operare Android. Ultima versiune Pandora Radio (1.5.3) adaugă suport pentru Ford SYNC...

Închide