stiri

Motorola Atrix ruleaza Need For Speed Shift

Noul Motorola Atrix beneficiază de o serie de caracteristici ce îl scoate în fața batalionului format din multitudinea de telefoane Android. Acesta este unul dintre puținele modele ce dispune de indentificare biometrică, prin recunoșterea amprentei, dar și de un ecran LCD capacitiv cu diagonala de 4 inci și rezoluția de 540 x 960 pixeli. Chipset-ul NVIDIA Tegra 2 aflat la baza acestuia își merită din plin toți banii datorită capacităților de procesare grafică de care dă dovadă.

Celelalte caracterici pe care putem să le enumerăm pot fi întâlnite la majoritatea smartphone-urilor de nouă generație. Vorbim de 3G, modul Wi-Fi, cameră frontală VGA și cameră secundară cu rezoluția de 5 megapixeli.

Atrix rulează pentru moment sistemul de operare Android 2.2 Froyo dar dată fiind puterea de procesare a hardware-ului este foarte posibil ca în viitorul apropiat să treacă la o versiune superioară.

Motorola Atrix nu are nicio problemă în a rula cursiv un joc cu grafică complexă așa cum este Need For Speed Shift.
Clipul de mai jos arată modul în care poate decurge acțiunea pe un echipament ce integrează un chipset NVIDIA Tegra 2. Telefonul ar putea ajunge pe piață în al doilea trimestru al acestui an.

To Top

Citește articolul precedent:
MSI a prezentat in mod oficial tableta WindPad 100A

MSI a dezvelit la CES 2011 noua tabletă WindPad 100A, un model ce rulează sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread)...

Închide