Cosmote aduce mai multe telefoane cu Android

Cosmote va oferi abonaților români cele mai în vogă terminale prezentate la Mobile World Congress, Barcelona în urmă cu aproximativ o lună. Majoritatea dintre acestea rulează sistemul de operare Android fiind compatibile cu mulțimea de aplicații postate pe Android Market. Noile terminale sunt disponibile atât la liber cât și la abonament, beneficiind de subvenționarea prețului de achiziție.

Consumatorii români vor putea alege dintre: Sony Ericsson Xperia Neo, Nokia E7 (cu Symbian), Samsung i9100 Galaxy S II, Samsung Galaxy Mini, HTC Marvel şi HTC Saga. Xperia Neo rulează ultima versiune a sistemului de operare Android 2.3 Gingerbread afișând pe ecranul multi-touch culorile vii generate de tehnologia Reality Display (cu motor Mobile BRAVIA încorporat).

Samsung i9100 Galaxy S II este echipat cu un ecran capacitiv, sensibil la atingere, protejat la exterior cu o sticlă Gorilla specială, ce rezistă la zgârieturi. Diagonala mare a ecranului de 10.75 cm și cei 16GB de memorie internă la care se adaugă până la 32GB, posibili datorită slotului microSD, îl recomandă printre cele mai bune telefoane multimedia. Samsung Galaxy Mini dispune de caracteristici asemănătoare cu cele ale fratelui mai mare însă diagonala ecranului este de 7.85 cm.
Terminalele enumerate vor intra cât de curând în ofertele Cosmote pe care compania le va pune la dispoziția publicului.

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola Xoom in varianta Wi-Fi

Câteva documente interesante, scurse pe internet, prezintă un nou model Motorola Xoom ce pare a fi o versiune mai ieftină...

Închide