Ghiduri & Călătorii

Flight Tracker

Flight Tracker este o aplicație pentru sistemul de operare Android deosebit de utilă pentru cei care călătoresc des cu avionul. Aplicația permite căutarea zborurilor între două localități dar și identificarea unei curse după numărul acesteia. Bineînțeles că informațiile sunt accesate de pe internet, aplicația având nevoie de o conexiune 3G sau de legătura la un hotspot.

Am căutat un zbor Bucuresti-Madrid și am găsit mai multe curse operate de companiile aeriene ce obișnuiesc să aterizeze pe aeroportul Henry Coandă. Condițiile de călătorie pot fi selectate în condiții aproape similare cu cele pe care le întâlniți pe site-urile web specializate. Chiar și cursele interne din țara noastră pot fi căutate destul de precis. O căutare pentru Bucureș-Timișoara a evidențiat cursele Tarom și Carpat Air. Căutarile pot fi rafinate, utilizatorul putând să opteze pentru anumite companii aeriene.
Pe lângă caracterul practic al aplicației există și câteva dezavantaje evidente. Introducerea datelor este greoaie, ecranul mic vă poate induce în eroare iar unele lucruri nu funcționează așa cum ar trebui.

Reclama pusă deasupra tastaturii este supărătoare fiind foarte probabil să o apăsați fără să vă doriți acest lucru. De asemenea, ascunderea tastaturii este un lucru dificil de realizat în condițiile în care reclama acoperă butonul de search în unele cazuri. Cu toate acestea Flight Tracker poate fi un instrument util atunci când sunteți într-o deplasare și doriți să aflați rapid posibilitățile de a călători cu avionul. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată accesând Android Market.

To Top

Citește articolul precedent:
Android – favoritul englezilor

Android devine pe zi ce trece prima alegere a celor ce doresc să-și cumpere un smartphone. Conform studiilor derulate de...

Închide