stiri

Plantronics K100

Plantronics K100 preview

Unul dintre cele mai apreciate produse auto, prezentat la CES 2011, este acum disponibil în oferta Koyos.ro. Plantronics K100 este un car kit extrem de interesant care poate transmite apelurile telefonice, indicațiile GPS și muzica de pe smartphone pe sistemul audio, în timp ce păstrați controlul complet asupra automobilului.

Echipamentul dispune de un microfon dual cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond și anulare a ecoului pentru apeluri cât mai clare dar și de un difuzor de calitare care redă sunetul la parametrii optimi.
Cei care doresc pot face legătura cu sistemul audio al automobilului prin intermediul transmițătorului FM astfel încât convorbirea să se audă în boxele mașinii.

Kit-ul integrează o serie de butoane mari, amplasate convenabil pentru a fi ușor accesate de utilizator și poate fi împerecheat cu orice telefon cu tehnologie Bluetooth. Acumulatorul intern oferă o autonomie de 17 ore în convorbire sau de 15 zile în stand-by.

Plantronics K100 a primit premiul CES Innovation Award Honoree 2011, funcțiile sale fiind apreciate de membrii juriului prezenți la prestigioasa expoziție americană.

Specificații tehnice:

Conexiune Bluetooth
Transmisie FM cu modulator integrat
Rază transmisie – 10 metri
Greutate – 92 grame
Dimensiuni – 120 x 60 x 16.5 mm
Autonomie – 17 ore în convorbire, 15 zile în așteptare
Microfon dual
Sistem de atenuare a zgomotului
Culoare – negru
Garanție- 24 de luni

Produsul poate fi achiziționat în România prin intermediul Koyos.ro la prețul de 247 lei (TVA inclus).

Plantronics K100

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola Atrix 4G
Motorola Atrix trece la Gingerbread

Cumpărarea diviziei de telefoane mobile Motorola de către Google este de bun augur pentru viitorul companiei. Colaborarea mai strânsă dintre...

Închide