stiri

Sony Walkman cu Android

Sony Walkman cu Android

Playerele Sony Walkman se reîntorc sub o formă modernă, ce profită de avansul tehnologic al ultimilor ani. Sony Ericsson Live with Walkman este un smartphone ce pune accentul pe calitățile muzicale dorite de audiofili dar oferă și instrumentele necesare pentru a fi prezent în permanență pe rețelele sociale.

Telefonul, ce rulează sistemul de operare Android Gingerbread, dispune de un ecran cu diagonala de 3.2 inci, cameră de 5 megapixeli, 320MB memorie internă și un slot pentru carduri microSD. Sony livrează în pachet un card de 2GB, ce ar trebui să fie suficient pentru o colecție impresionantă de mp3-uri. După cum se observă, Sony a renunțat la standardul propriu pentru carduri de memorie, adoptând într-un final specificațiile Secure Digital, disponibile în “lumea civilizată”.

Sony Ericsson Live with Walkman este alimentat de o baterie de 1200mAh, cu litiu ce oferă o autonomie de 17.5 ore atunci când ascultați muzică. Smartphone-ul va fi disponibil spre sfârșitul acestui an.

Sony Walkman cu Android
Sony Walkman cu Android

To Top

Citește articolul precedent:
Asus Eee Pad Transformer TF101
In-Stat: 250 de milioane de tablete in 2017

Tabletele au devenit o categorie de produse foarte bine vândute la nivel global, la scurt timp de la prezentarea primelor...

Închide