stiri

Playere Samsung Galaxy cu Android

Unele produse din trecut supraviețuiesc unei piețe în continuă evoluție. Din ce motiv se mai cumpără playerele MP3/4 când telefoanele mobile fac același lucru sau care este rațiunea de a purta un telefon și un player MP3 în buzunare sunt lucruri pe care nu le înțelegem. Cu toate acestea mai există un segment de utilizatori care achiziționează playere la prețuri comparabile cu cele ale telefoanelor mobile inteligente.

Playere Samsung Galaxy sunt în esență telefoane Android fără modulul GSM de telecomunicații. Playerele Galaxy 4.0 și 5.0 sunt dotate cu procesoare single core, tactate la 1GHz, și cu 512MB memorie RAM. Modelul 4.0 dispune de un ecran cu diagonala de 4 inci și rezoluția WVGA (800×480 pixeli). Memoria internă de 8GB poate fi suplimentată cu un card microSD. Galaxy 5.0 are aceeași configurație singurul element diferit fiind ecranul cu diagonala de 5 inci. Ambele modele rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread. Galaxy 4.0 costă 229 de dolari iar 5.0 se vinde la 269 dolari, adică tot atât de mult cât ar costa un telefon similar ca performanță.

To Top

Citește articolul precedent:
Gândacii produc curent pentru un procesor Snapdragon!

Inginerii de la Qualcomm au dovedit că au un simț al umorului foarte dezvoltat. Cu ajutorul unor gândaci amplasați într-un...

Închide