stiri

Nook Simple Touch are un preț de numai 99 de dolari

Nook Simple Touch

Ebook readerul Nook Simple Touch, echipat cu sistemul de operare Android 2.1 Eclair, este disponibil acum la preț redus de numai 99 de dolari. Reducerile de preț pentru ebook readere sunt așteptate de o perioadă mare de timp, mulți utilizatori fiind nemulțumiți de faptul că trebuie să plătească sume mari pentru o serie de dispozitive relativ simple.

Nook Simple Touch este unul dintre cele mai abordabile modele din piață, modelul menținându-și o grad ridicat de versatilitate datorită sistemului de operare Android.

Barnes & Noble a asezonat ebook readerul cu un ecran Pearl E-Ink cu diagonala de 6.5 inci și un procesor Texas Instruments OMAP3 tactat la 800MHz. Chip-urile memorie interne oferă numai 2GB dar stocarea se poate face pe un card microSD de până la 32GB. Având în vedere că Nook Simple Touch rulează imagini și cărți, spațiul ar trebui să fie mai mult decât suficient.

Specificații Nook Simple Touch

Ecran de tip E Ink Pearl cu diagonala de 6.5 inci, rezoluție 800X600 pixeli, 16 nivele de gri
Procesor TI OMAP3 800MHz
Memorie internă 2GB
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n
Slot microSD max. 32GB
Formate imagine acceptate JPG, GIF, PNG, BMP
Suport eBook ePub, PDF
Sistem de operare Android 2.1 Eclair
Micro USB
Baterie Litiu polimer
Dimensiuni 6.5 x 5.0 x 0.47 inci

Nook Simple Touch
Nook Simple Touch

To Top

Citește articolul precedent:
Energy Sistem
Energy Sistem lansează trei tablete ieftine

Tabletele ieftine cu Android au câștigat un segment important de piață prin prisma performanțelor decente pe care le oferă. Energy...

Închide