tablete

ASUS Eee Pad Transformer Prime (Review)

Tableta ASUS Transformer Prime

Produsele deschizătoare de drumuri sunt apreciate de publicul larg ce vede prin aceste echipamente de ultimă generație posibilitatea de a fi cu un pas în viitor față de restul lumii. Încă de la primele detalii dezvăluite de preşedintele ASUS, Jonney Shih, cu ocazia conferinței All Things Digital AsiaD din Hong Kong, Prime a captat atenția lumii prin performanțele pe care le promitea.

Tableta ASUS Transformer Prime

ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 este prima tabletă ce integrează noua generație NVIDIA Tegra 3 , chipset cunoscut pentru o perioada drept Kal-El. Performanțele aduse de arhitectura NVIDIA sunt net superioare oricărui alt produs din acestă categorie existent la acest moment pe piață. NVIDIA Tegra 3 este o minune a ingineriei avansate fiind o arhitectură cu nuclee specializate și cu un management superior al energie fapt care se transpune într-o autonomie mare a tabletelor construite pe baza acestuia. ASUS a punctat foarte bine în domeniul notebook-urilor și tabletelor de ultimă generație având la ora actuală o ofertă generoasă. Grija pentru aspectul exterior și folosirea materialelor de calitate trimit produsele ASUS direct în clasa premium.

Te invităm să urmărești clipul video și să citești paginile următoare în care am analizat în detalii tableta ASUS Eee Pad Transformer Prime.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

To Top