stiri

ASUS a lansat update-ul Transformer Prime Android 4.0 Ice Cream Sandwich

ASUS Transformer Prime

ASUS a anunțat pe pagina oficială de Facebook.com/ASUS lansarea update-ului  Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru tableta Transformer Prime. Actualizarea FOTA a început pe 9 ianuarie 2012, ora 7:00PM Pacific time, cu 3 zile înaintea datei anunțate anterior.

ASUS Transformer Prime

Cel mai nou sistem de operare Android va ajunge mai întâi pe tabletele Transformer Prime ale utilizatorilor din America. În zilele următoare update-ul va fi disponibil la scară globală.

Așteptăm să actualizăm la Android 4.0 și tableta achiziționată de noi în urmă cu câteva zile din România. Vă vom ține la curent.

Update: Update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru ASUS Eee Pad Transformer Prime a fost confirmat în cadrul conferinței de presă NVIDIA de la CES, Transformer Prime devenind prima tabletă din lume cu noul sistem de operare Android. Actualizarea va fi trimisă prin FOTO, utilizatorii din America și Taiwan regăsindu-se într-un prim val.

Comunicatul de presa SelectVezi comunicatul de presa

To Top

Citește articolul precedent:
Huawei Ascend P1-S
Huawei va scoate un smartphone dual-core mai subțire decât RAZR XT910

Lupta dintre telefoanele subțiri se dă în milimetri. Producătorul chinez Huawei va subția cu 0.2 mm recordul lui Motorola RAZR...

Închide