stiri

Cum alegi o tabletă cu Android

Tabletele ASUS Transformer și ASUS Transformer Prime

Tablete de buget sub 1000 de lei

Tabletele de buget, cu prețuri ce se situează sub 1.000 lei (cu TVA inclus) satisfac cerințele clienților mai puțin pretențioși. De regulă, acestea sunt dotate cu procesoare din generațiile mai vechi precum Cortex A8 sau ARM 11.

Ecranele LCD au iluminare LED însă rezoluția acestora poate fi de numai 480×800 pixeli fapt care degradează imaginile prezentate. Componentele ce intră în dotarea tabletelor de buget nu sunt performante și de mult de multe ori nu pot rula software-uri mai pretențioase.

Preț mic și componente uzate moral

Tabletele ieftine mențin un preț acceptabil prin renunțarea la una din camerele video, la modulul 3G și la cantitatea de memorie internă. Multe dintre acestea au montat pe placa de bază un card de memorie de 4GB, mai ieftin decât un chip flash performant.

Tabletele din acestă categorie rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, recomandat telefoanelor mobile și mai puțin tabletelor. Modelele ieftine nu au parte de update-uri rapide, drept urmare, un utilizator care alege o tabletă cu preț accesibil trebuie să se mulțumească cu software-ul disponibil sau să-și instaleze singur prin diverse artificii, programele pe care le dorește.

Ce tablete putem alege?

Dintre tabletele de buget amintim: Evolio Evotab 2 cu ecran de 7 inci (619 lei), Odys Space 7 inci (940 lei), Allview Alldro 2 (849 lei), Prestigio MultiPad 5080 (799 lei), Allview Alldro 4GB (459 lei), Allview Alldro 2 (999 lei),

Pagini: 1 2 3 4

To Top

Citește articolul precedent:
Trilulilu Zonga pe Android

Serviciile de distribuție a conținutului muzical au atras ca un magnet publicul dotat cu playere și telefoane performante. Posesorii echipamentelor...

Închide