stiri

#MWC2012: Sony Mobile Communications prezintă modelele Xperia P şi Xperia U

Telefoanele Sony Xperia S / P / U

Sony Mobile Communications a prezentat în deschiderea evenimentului Mobile World Congress 2012 două telefoane noi – Xperia P şi Xperia U, ambele cu procesoare dual-core de 1 GHz și care se alătură lui Xperia S în cadrul gamei Xperia NXT.

Telefoanele Sony Xperia S / P / U

Modelul Xperia P are ca principal atuu un ecran cu luminozitate mare, obținută prin tehnologia Sony WhiteMagic, în timp ce Xperia U se evidențiază prin design și forma compactă. Ambele vin cu reality Display cu Mobile BRAVIA Engine, ce redau imagini foarte clare. Terminalele au funcţia fast capture, care activează camera foto din stand-by printr-o singură comandă, în mai puţin de o secundă.

Atât Xperia P, cât şi Xperia U au sistem de operare Android 2.3 (Gingerbread) și vor primi actualizarea la Ice Cream Sandwich în trimestrul al doilea al anului 2012.

Cu ocazia MWC2012, Sony a anunțat și disponibilitatea telefoanelor. Xperia S devine disponibil pe piață chiar din timpul expoziției, magazinele Sony Style din Barcelona fiind primele aprovizionate. Noutățile Xperia P şi Xperia U vor ajunge pe piață începând din trimestrul al doilea. Toate trei vor putea accesa portofoliul de filme și muzică Sony Entertainment Network, în anumite regiuni geografice. Nu cunoaștem dacă România va figura pe harta locațiilor cu drept de acces.

Ce înseamnă Xperia NXT

În strategia Sony, Xperia NXT este un reper important în distribuția resurselor de divertisment. Telefoanele din această serie sunt gândite pentru interconectarea cu celelalte produse cu ecran Sony, pe care utilizatorii vor putea transfera rapid conţinutul de pe mobil.

Modelele Xperia NXT sunt recognoscibile prin “dunga” transparentă de la bază, care integrează componentele antenei. Acest elementul transparent se aprinde pentru a notifica apeluri, mesaje sau alte evenimente.

Sony vine cu o nouă interfaţă (UI) îmbunătățind experienţa utilizării sistemului Android. Modificările aduse privesc albumul foto, playerul video şi cel muzical. Aceste devin accesibile chiar şi atunci când ecranul telefonului e blocat.

Vezi principalele caracteristici ale telefoanelor lansate de Sony la MWC 2012Xperia P și Xperia U.

To Top

Citește articolul precedent:
as
Asus Transformer Prime TF701 într-un ultim teaser

Mobile World Congress este evenimentul în care se prezintă majoritatea telefoanelor și tabletelor ce vor fi lansate în cursul anului....

Închide