stiri

Samsung Galaxy S3 nu va fi lansat la MWC 2012

Samsung Galaxy S3

Foarte multă lume aștepta ca Samsung Galaxy S3 să fie lansat cu ocazia Mobile World Congress care va avea loc în Barcelona la sfârșitul acestei luni. Samsung a declarat pentru TechRadar.com că lansarea gadget-ului va avea loc în cadrul unui alt eveniment pe parcursul primei jumătăți ale anului acesta.

„Samsung așteaptă cu nerăbdare să prezinte produse mobile noi și captivante la Mobile World Congress 2012.

Succesorul smartphone-ului Galaxy S2 va fi lansat la un eveniment diferit, organizat de Samsung în prima jumătate a acestui an, la un moment mai apropiat de introducerea produsului pe piață.

Samsung este fidel furnizării celor mai bune experiențe mobile pentru clienții din întreaga lume.”

Samsung Galaxy S3

Primele zvonuri despre specificațiile pentru Samsung Galaxy S3 au apărut încă de la finele anului trecut. De atunci, am văzut și pretinse poze ale noului smartphone pe rețelele de socializare, dar care nu au fost confirmate oficial niciodată. Vorbim despre un gadget pe care foarte mulți îl așteaptă și cu toate acestea compania coreeană alege să amâne momentul în care îl va prezenta publicului.

O motivație posibilă este că fabricarea noului model întârzie mai mult decât a fost anticipat. O variantă plauzibilă, însă, este și cea că Samsung vrea să dea piept cu Apple, despre care se spune că va iPhone 5 în iulie 2012. Nu este un secret că războiul dintre cei doi giganți ai indrustriei continuă.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Padfone lansat la Mobile World Congress
ASUS Padfone va fi prezentat la Mobile World Congress

ASUS Padfone va fi prezentat la Mobile World Congress. Invitațiile trimise către presă de compania taiwaneză nu mai lasă loc...

Închide