stiri

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus N – pe piața din Germania

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus N

Samsung lansează tableta Galaxy Tab 7.0 Plus N pe piața din Germania. Produsul nu se deosebește prea mult de versiunea Galaxy Tab 7.0 iar această lansare ar fi putut fi trecută cu vederea dacă nu ar fi fost un element important al disputelor dintre Samsung și Apple.

Tableta a fost redesenată pentru a îndeplini condițiile impuse de Apple și aprobate de justiția germană. Schimbările notabile apar la exterior, carcasa prezentându-se diferit. Hardware-ul în schimb păstrează aceeași configurație. Galaxy Tab 7.0 Plus N se vinde în Germania la prețuri ce pornesc de la 499 euro și ajung la 569 euro pentru modelul cu Wi-Fi și 3G.

Compania Samsung a fost obligată prin deciziile judecătorești din mai multe state europene să efectueze modificări ale produselor sale. Apple consideră că Samsung s-a inspirat prea mult din soluțiile de design alese de americani iar acest lucru constituie o încălcare a drepturilor intelectuale.

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus N

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Amaze 4G
Spectrul 4G va fi eliberat în mai puțin de un an

Europenii vor putea accesa servicii de internet 4G începând de anul viitor. Decizia Parlamentului European prevede ca dată limită 1...

Închide