stiri

Samsung – The Next Galaxy

Samsung Teaser

După un countdown online atent supravegheat de toți entuziaștii de tehnologie, Samsung a dezvăluit… un nou teaser.

tgeltaayehxnx.com a găzduit cronometrul care acum câteva momente a ajuns la zero. Mulți au sperat să fie anunțul oficial pentru lansarea lui Galaxy S3 sau măcar al lui Galaxy Tab 2, dar Samsung încă nu a dezvăluit dispozitivul cu care ne tot tachinează. Ce am găsit, totuși, este un video care ne dă câteva detalii vagi despre produsul mult lăudat.

„Tehnologie cu adevărat inteligentă drept o parte firească a vieții. Unde o galaxie încape perfect în mâna ta. Viziunea ta asupra lumii crește tot mai mult. Pe măsură ce capeți puterea de a o explora cu libertate și lejeritate. Cu o tehnologie care se integrează atât de bine, acum poți să ieși în față și să te diferenţiezi de restul lumii.”

Samsung vrea să ne detașăm de restul oițelor alături de produsele lor. Părerea generală din comentarii este că aceste oițe sunt utilizatorii de produse Apple şi, având în vedere toate celelalte incidente legale și video-uri oficiale care se învârt în jurul ideii Samsung vs. Apple, le dăm dreptate.

Teaser-ul se încheie cu o imagine a logo-ului Samsung urmată de două pietricele, sau pete de vopsea sau… cine o știi ce sunt? Seamănă foarte bine cu imaginea ce s-a alăturat invitației pentru presă de a asista la lansarea pentru „The Next Galaxy” ce va avea loc pe 3 mai, în Londra.

Samsung Teaser

Din moment ce Samsung a declarat cu ceva vreme în urmă că Galaxy S3 este pregătit pentru lansare în prima jumătate a anului, preconizăm că The Next Galaxy este tocmai Galaxy S3.

To Top

Citește articolul precedent:
Asus Eee Pad Transformer TF101
Câștigă o tabletă Transformer cu Android

Fanii ASUS vor avea posibilitatea să câștige o tabletă Transformer TF101 cu Android dacă vor participa la unul dintre evenimentele...

Închide