jocuri

Suita Challenge a fost descărcată de 100.000 de ori

Bug Smasher

LASTING Software, o companie românească cu sediul în Timișoara, anunță o cifră impresionantă pentru suita de jocuri Android, dezvoltată la noi în țară. Jocurile din suita Challenge au fost descărcate de 100.000 de ori din Google Play. Ultimul titlu adăugat acestei serii este și foarte captivant.

Bug Smasher întregeşte oferta LASTING pentru cei dornici de a accepta provocarea unui joc cu un oponent real şi de a imprima aplicaţiilor single player un caracter interactiv cu accent pe socializare”, a declarat managerul de proiect, Eugen Vasilian, anunţând totodată că Lasting va lansa al cincilea joc. “Nu ne oprim aici. Momentan, echipa noastră lucrează la unul dintre cele mai cunoscute jocuri logice pentru a-l aduce la un nou nivel de interactivitate.

BugSmasher este un joc simplu în care trebuie să omorâți gândaci. Jucătorul concurează împotriva uni oponent real fiind mai atractiv din acest punct de vedere.

Jocul BugSmasher are 4.6MB, este gratuit și poate fi descărcat din Google Play.

Bug Smasher

Bug Smasher

To Top

Citește articolul precedent:
HTC One X
Telefoanele HTC în noua ofertă Orange

Orange completează oferta din acestă vară cu două telefoane Android cu prețuri subvenționate. HTC One S poate fi cumpărat la...

Închide