stiri

Bitdefender USSD Wipe Stopper protejează telefonul

Bitdefender USSD Wipe Stopper

Bitdefender pune la dispoziția utilizatorilor de Android un nou instrument de protecție a datelor stocate în telefon. Bitdefender USSD Wipe Stopper împiedică atacatorii să șteargă de la distanță toate datele din terminalele cu Android, folosindu-se de vulnerabilitatea USSD.

Vulnerabilitatea, recent descoperită în sistemul de operare Android, permite unui atacator să declanșeze de la distanță diverse comenzi, ce pun milioane de utilizatori de smartphone-uri în pericol de a-și pierde datele.

Aplicația Bitdefender USSD Wipe Stopper este disponibilă gratuit în Google Play și notifică utilizatorul că este pe cale să activeze un proces periculos care duce la pierderi de date.

“În momentul când vulnerabilitatea a ieșit la lumină specialiștii Bitdefender s-au pus în mișcare și au dezvoltat cea mai bună soluție de protecție care există în acest moment pe piață – Bitdefender Wipe Stopper. Este gratuită, deci o recomandăm tuturor utilizatorilor de Android’’, spune Alexandru Bălan, Chief Security Researcher, Bitdefender.

Bitdefender USSD Wipe Stopper

Bitdefender USSD Wipe Stopper

To Top

Citește articolul precedent:
Jetpack Joyride
Jetpack Joyride în Google Play

După o prezență exclusivă pe Amazon Appstore, Jetpack Joyride este disponibil acum în magazinul Google Play. Jetpack Joyride este un...

Închide