Amazon pregătește o tableta Android

| |

Amazon, cel mai mare magazin virtual din Statele Unite ale Americii, nu putea să stea deoparte și să privească cum se desfășoară ostilitățile pe o piață de zeci de miliarde de dolari. Compania lucrează la o tabletă clasică ce va intra cel mai probabil în seria „Kindle„.

Noul model Amazon va beneficia de o diagonală de 7 inci, va rula sistemul de operare Android însă legăturile spre serviciile Google, cum ar fi site-ul de aplicații Android Market, ar putea fi excluse. În schimb Amazon va integra propriile servicii (Cloud Player, Kindle app, Instant Video, Amazon Appstore for Android, etc).

Amazon și-a propus să lanseze tableta în luna noiembrie iar pentru primul trimestru al anului viitor compania lucrează la modele cu diagonala de 10 inci. Prețul modelului de 7 inci ar putea fi de numai 250 de dolari.

Amazon pregătește o tableta Android, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!