stiri

Antivirus gratuit pentru Android

Antivirus Security - FREE de la AVG

Sistemul de operare Android este instalat pe majoritatea dispozitivelor mobile, de la tablete și telefoane până la camere foto. După cum știți, Android este construit pe un nucleu Linux iar dezvoltatorii folosesc JAVA, un limbaj de programare binecunoscut, pentru aplicații.

Faptul că Android este un sistem de operare deschis iar JAVA un limbaj de programare foarte popular a făcut ca programatorii să poată scrie rapid o mulțime de aplicații. Pe lângă programatori, persoanele rău intenționate au profitat de ingredientele acestea și au pus la punct tot felul de programe malițioase pentru furtul de date.

Se sustrag datele personale ce sunt vândute mai departe companiilor de marketing și se încearcă să se ajungă la datele financiare ale utilizatorului. Dacă aplicațiile gratuite din Google Play mai pleacă cu agenda ta personală, virușii vor să plece cu tot cu banii din cont.

Antivirus Security - FREE de la AVG

Antivirus Security – FREE de la AVG

Pe lângă furtul datelor bancare mai există o serie de aplicații supărătoare care încarcă agenda și calendarul telefonului cu tot felul de evenimente sau difuzează reclame audio în timpul convorbirilor!

Companiile specializate în soluții de securitate au pus la punct programe antivirus ce vă protejează telefonul sau tableta împotriva acestor neplăceri. Cu toate acestea, atenția utilizatorului și un nivel minim de cunoștințe în domeniul securității aplicațiile sunt chestiuni fără de care datele personale nu vor fi în siguranță.

Vedeți în paginile următoare cele mai titrate programe antivirus pentru Android!


Bitdefender Antivirus Free

Tot de la Bitdefender vine și următoarea soluție de securitate. Bitdefender Antivirus Free se bazează pe un sistem de detecție bazat pe tehnologii comportamentale, studiate in mediu virtualizat, și pe servicii de tip cloud, pentru a opri amenințarile informatice in timp real.

Antivirusul nu stochează definițiile pe dispozitivul Android, acestea rămânând în mediul cloud. De asemenea, se evită scanarea repetată a fișierelor curate pentru a nu încărca procesorul telefonului.

Aplicația Bitdefender Antivirus Free este gratuită, după cum îi spune și numele, este actualizată în permanență de specialiștii Bitdefender și rulează pe dispozitivele cu Android 2.0.1 sau pe versiunile mai noi. Bitdefender Antivirus Free poate fi instalat din Google Play.

Galerie foto Bitdefender Antivirus Free


Bitdefender Clueful

Bitdefender pune la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit antivirusul Clueful. Antivirusul oferă informații despre aplicațiile nesigure, care trimit parole necriptate sau accesează calendarul. Clueful este actualizat permanent și verifică în cloud fiecare aplicație ce este instalată.

Antivirusul monitorizează aplicațiile instalate și informează utilizatorul asupra gradului de risc. Spre exemplu, dacă o aplicație își face update automat prin care adaugă funcții de sustragere a datelor, Clueful afișează gradul de risc.

Aplicația Bitdefender Clueful este gratuită și poate fi descărcată din Google Play. Aplicația funcționează pe dispozitivele care rulează sistemul de operare Android 2.2 sau versiunile mai noi.

Galerie foto Bitdefender Clueful


McAfee Antivirus & Security

McAfee Antivirus & Security furnizează o soluție completă de securitate pentru Android. Din păcate antivirusul McAfee Antivirus & Security este gratuit pentru primele 14 zile după care va trebui să plătiți o licență.

McAfee Antivirus & Security scanează fișierele stocate în memoria telefonului și pe cardul SD pentru a găsi secvențe de cod specifice virușilor. Aplicația mai oferă protejarea datelor personale, navigarea în siguranță pe internet, back pentru datele personale, localizarea telefonului furat prin GPS, blocarea numerelor de telefon de la care se fac apelări abuzive, etc. Spre exemplu, dacă sunteți deranjați permanent de anumite firme de marketing le puteți trece pe o listă neagră iar aceste persoane rău intenționate nu vă vor mai putea apela sau trimite SMS-uri.

Video McAfee Antivirus & Security

McAfee Antivirus & Security poate fi descărcat gratuit din Google Play și funcționează pe dispozitivele ce rulează Android 2.1 sau versiunile superioare.

Galerie foto McAfee Antivirus & Security


Norton Mobile Security Lite

Norton este un nume cu rezonanță în lumea securității online, din păcate antivirușii de la Symantec nu mai au forța pe care o aveau odinioară.

Norton Mobile Security Lite protejează telefoanele cu Android împotriva hoților, malwareului și a virușilor. Printre funcțiile acestuia se numără identificarea poziției pentru telefoanele furate, scanarea permanentă a fișierelor/aplicațiilor și protecția în timpul navigării pe internet. Telefoanele furate pot fi blocate printr-o simplă comandă trimisă prin SMS.

Galerie foto Norton Mobile Security Lite

Norton Mobile Security Lite poate fi descărcat gratuit din Google. Versiunea completă, care oferă toate beneficiile enumerate mai sus este disponibilă contra sumei de 29.99 dolari.

Video Norton Security antivirus


Antivirus Security FREE de la AVG

Antivirus Security – FREE de la AVG Mobile Technologies este o variantă bună pentru cei care nu vor să investească bani într-un soft cu notorietate. Fără a fi inferior altor soluții de securitate, Antivirus Security – FREE de la AVG oferă instrumentele de bază pentru a vă proteja telefonul împotriva virușilor, malware-ului, spyware-ului și a mesajelor text nedorite.

Antivirusul de la AVG a fost instalat deja de 70 de milioane de ori, utilizatorii fiind satisfăcuți de acest produs dacă judecăm după calificativele primite în Google Play. Antivirus Security – FREE de la AVG scanează aplicațiile, setările și fișierele în timp real. Software-ul localizează telefonul furat via Google Maps și informează posesorul de drept.

Galerie foto Antivirus Security – FREE

Telefonul poate fi blocat prin trimiterea unui simplu mesaj text, astfel încât hoțul să nu-l poată folosi. Aplicația mai are și alte funcții dintre care iese în evidență posibilitatea de oprire a programelor care încetinesc sistemul.

Antivirus Security – FREE poate fi descărcat gratuit din Google Play.


G Data AntiVirus

G Data AntiVirus de la G Data Software AG este un software cunoscut anterior ca G Data Mobile Security. Programul se poate instala din Google Play iar utilizatorul poate obține toate actualizările în mod gratuit.

G Data AntiVirus Free protejează telefonul mobil și datele stocate pe acesta împotriva virușilor, troienilor, spyware-ului, malware și în general împotriva tuturor aplicațiilor ce au un comportament ce poate aduce un prejudiciu utilizatorului.

G Data AntiVirus arată aplicațiile care sunt autorizate să inițieze apeluri telefonice, să trimită mesaje text sau să acceseze internetul.

Galerie foto G Data AntiVirus

Aplicația G Data AntiVirus poate fi descărcată gratuit din Google Play.

Pagina anterioara >Pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Note II
Samsung Galaxy Note 3 ar putea veni cu chipset Snapdragon 800

Industria dispozitivelor mobile este strâns legată de disponibilitatea chipseturilor performante. Cele mai noi arhitecturi integrate în chipseturile Qualcomm, NVIDIA sau...

Închide