stiri

ASUS MeMO Pad ME172V Hands On

ASUS MeMO Pad ME172V

ASUS MeMO Pad a ajuns în mâinile noastre în urmă cu câteva momente, eleganta tabletă urmând să fie subiectul unui viitor review. Până scriem review-ul și vom testa în detaliu tableta vă prezentăm un scurt clip și câteva impresii.

ASUS MeMO Pad ME172V Hands On

ASUS MeMO Pad ME172V este o tabletă compactă în stilul Nexus 7. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, fapt care constituie un mare avantaj în categoria modelelor ieftine.

MeMO Pad dispune de o singură cameră frontală pentru comunicații video și surprinde prin prezența unui slot pentru carduri microSD, caracteristică pe care nu o găsim la Nexus 7. Ecranul este luminos și se prezintă satisfăcător, oferind imagini de apreciat în acest segment. Utilizatorii începători sau cei mai puțin pretențioși vor aprecia acest model cu siguranță, mai ales că MeMO Pad are un preț de numai 800 lei pe piața românească.

Din punct de vedere vizual MeMO Pad ME172V se prezintă în forma care a consacrat tabletele de 7 inci, numai modelul reliefat de pe spate fiind deosebit. Faptul că suprafața este reliefată permite o bună prindere, fără a exista riscul să scăpăm tableta din mână.

Spațiul de stocare de 8 sau 16GB poate fi extins cu un card microSD de până la 32GB. Prețurile cardurilor microSD s-au redus considerabil iar această opțiune este pusă în valoare de foarte mulți utilizatori.

ASUS MeMO Pad ME172V are în spate un procesor VIA WM8950 tactat la frecvența de 1GHz alăturat unui nucleu grafic Mali-400. Grafica Mali-400 se descurcă destul de bine cu aplicațiile solicitante, cum ar fi jocurile, MeMO Pad rulând fără probleme jocuri precum Bad Piggies sau Tank Recon (așa cum puteți vedea și în clipul atașat).

Video ASUS MeMO Pad ME172V

Pe tabletă sunt instalate o mulțime de aplicații cum ar fi: SuperNote Lite, BuddyBuzz, ASUS WebStorage, ASUS Studio și WebStorage Office însă marele avantaj este reprezentat de magazinul Google Play și de posibilitatea de a instala aproape tot ce ne dorim.

Noul model va fi disponibil la noi în țară în culorile alb, gri titan și roșu. Tableta ajunsă pe mâinile noastre este de culoare albă.

ASUS MeMO Pad ME172V

ASUS MeMO Pad ME172V

To Top

Citește articolul precedent:
Nvidia Tegra 4
TSMC spune: Producția de chipseturi pe 28nm a crescut de trei ori

Industria semiconductorilor de nivel nanometric face pasul către tehnologii tot mai fine de producție. În cadrul unei întâlniri a investitorilor...

Închide