DLNA (Digital Living Network Alliance)

| |

Logo DLNA (Digital Living Network Alliance)DLNA (Digital Living Network Alliance) certifică formatul standardizat pentru manipularea prin diferite echipamente a conținutului multimedia (filme, fotografii sau muzică). Printr-un echipament compatibil DLNA, utilizatorii pot partaja conținutul digital între dispozitivele dintr-o rețea.

Înființată în 2003, DLNA a publicat primul set de recomandări privind interoperabilitatea produselor (Interoperability Guidelines) în iunie 2004, cu puțin timp înainte să apară primele dispozitive certificate. Printre cele aproximativ 245 de companii care apelează la DLNA în cadrul programului de certificare se numără producători de electronice consumer, computere și de dispozitive mobile, precum și dezvoltatori de software și componente.

Detalii: www.dlna.og

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!