telefoane

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Introducere

ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) este nava amiral din flota companiei ASUS a cărei misiune dificilă va fi să ocupe un teritoriu cât mai larg în zona high-end. Această zonă a telefoanelor scumpe este râvnită de orice mare companie, care poate obține astfel venituri mai importante și o marjă de profit mai ridicată. Telefoanele scumpe creează un soi de respect în ochii cumpărătorului, care va asocia marca cu produsele performante și inaccesibile, cumpărând în unele cazuri orice fel de produs a cărui denumire este asociată cu marca pe care o glorifică.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) are dimensiuni mai mari decât modelul de bază al seriei: ZenFone 3 520KL, ecranul cu diagonala de 5.7 inci fiind singurul „vinovat” pentru acestă situație.

Despre ecranul Super AMOLED putem spune pentru moment că ocupă 79% din suprafața frontală, marginile din stânga și dreapta fiind practic inexistente.

Vezi ofertele ASUS!

În partea frontal superioară, ASUS a montat camera foto, difuzorul telefonului și un senzor. Partea inferioară, de sub ecran, prezintă trei butoane capacitive (back, home, options) inscripționate vizibil și iluminate odată cu ecranul. Sticla care protejează ecranul se întinde pe toată partea frontală, netezind întreaga suprafața. Prinderea acestea este de rama de aluminiu este făcută cu adezivi speciali.

Pe laterala dreapta, utilizatorul va găsi butonul on/of și două butoane pentru volum poziționate la îndemână. Partea stângă este rezervată unul slot accesibil cu ajutorul unui ac sau agrafe.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Sertarul din slot oferă loc pentru două carduri SIM (unul micro SIM și un altul nano SIM pe care se montează și cardul microSD). În cazul puțin probabil în care ați avea un card nano SIM și ați dori suplimentarea celor 256GB de memorie flash disponibili cu un card microSD de 128GB nu veți putea face acest lucru.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) slot carduri

Partea din spate din spate al telefonului este fabricată din aluminiu și nu din sticlă ca la Zenfone 3. Telefonul este format dintr-un singur corp, limit cu adezivi speciali, desfacerea acestuia fiind posibilă doar într-un service echipat corespunzător.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS a montat camera foto principală în partea superioară a telefonului, aceasta fiind încadrată de blițul bi-color și de emițătorul și senzorul laser.


Specificații & Hardware

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) este un telefon de top, iar ca orice telefon care se dorește a fi foarte performant, apelează la cele mai bune componente de pe piață. Pentru a construi acest model, ASUS a cumpărat cipuri de la companii precum Samsung sau Sony.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Telefonul are la bază un chipset de ultimă generație Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821, Quad-core (2×2.4 GHz Kryo & 2×2.0 GHz Kryo). Acest chipset integrează pe lângă nucleele Kryo grafica Adreno 530 și un modem X12 LTE. Eficiența energetică a chipsetului este dată de procesul de fabricație pe 14 nanometri. Cei care vor să afle mai multe despre chipsetul Snapdragon 821 o pot face accesând pagina Qualcomm.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) in Aida 64

Ecranul cu diagonala de 5.7 inci este de tip Super AMOLED și are rezoluția 1080 x 1920 pixeli, devenită standard atât pe televizoare cât și pe telefoane mobile. Panourile Super AMOLED sunt de tip organic LED (active-matrix organic light-emitting diode) și au compuși care generează lumină. Contrastul acestor ecrane este mai ridicat decât cel al ecranelor LCD, culorile saturate generând o imagine mai vie.

Panoul Super AMOLED de pe ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) este fabricat de Samsung și are o matrice PenTile și strat tactil integrat. La fel ca orice alt ecran modern, straturile sunt laminate, grosimea finid mult redusă iar rezistența crescută. Nici suprafața ecranului nu este ușor de alterat, aceasta fiind protejată cu sticlă Corning Gorilla Glass 4.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Memoria RAM se ridică la incredibila valoare de 6GB, mult prea mult pentru un telefon. Memoria de stocare oferă 256GB, la fel de mult ca un SSD serios pentru desktop. Aceste valori de top nu sunt neapărat necesare unui utilizator obișnuit, însă sunt alese pentru a susține nota de lux prin performanțe pe măsură.

Specificații ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

 • Rețea GSM / HSPA / LTE
 • Dimensiuni 156.4 x 77.4 x 7.5 mm
 • Greutate 170 g
 • Dual SIM (Nano-SIM/ Micro-SIM, dual stand-by, dual active)
 • Ecran Super AMOLED capacitiv 16M culori
 • Diagonală 5.7 inci (raport ecran/corp ~74.0% )
 • Rezoluție 1080 x 1920 pixeli (densitate ~386 ppi )
 • Multitouch până la 5 atingeri
 • Protecție Corning Gorilla Glass 4
 • Interfață Asus ZenUI 3.0
 • Sistem de operare Android OS, v6.0.1 (Marshmallow)
 • Chipset Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821, Quad-core (2×2.4 GHz Kryo & 2×2.0 GHz Kryo)
 • Grafică Adreno 530
 • Slot card memorie microSD, până la 256 GB (folosește slotul pentru SIM 2)
 • Memorie RAM 6 GB
 • Camera foto primară 23 megapixeli, f/2.0, focalizare prin laser și detecție de fază, OIS (4-axe), bliț dual-LED
  dimensiune senzor 1/2.6″, dimensiune pixel 1 µm, geo-tagging, touch focus, detectarea fețelor, HDR, panorama
 • Filmare 4K (3840 by 2160) la 30 fps
 • Camera secundară 8 megapixeli, f/2.0, 1080p
 • Conector audio 3.5mm
 • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, hotspot
 • Bluetooth v4.2, A2DP, EDR, LE
 • GPS cu A-GPS, GLONASS, BDS
 • NFC
 • Radio
 • Conector USB v3.0, Type-C 1.0
 • Senzori de amprentă, accelerometru, giroscop, de proximitate, busolă electronică
 • Încărcare rapidă Quick Charge 3.0, 60% în 40 min.
 • Baterie Li-Ion 3000 mAh

Galerie Foto ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) în AIDA64


Telefonul

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) este un telefon de tip Dual SIM, dual standby. Cele două sloturi SIM disponibile oferă spațiu pentru două cartele: una micro SIM și o alta nano SIM.

Practic nu va mai trebui să mergeți la operatorul mobil să solicitați înlocuirea cartelei SIM într-un alt format. Atât SIM-ul 1, cât și SIM-ul 2 oferă conexiuni de date în standardele 2G/3G/4G, însă nu în mod simultan.

În cazul în care ați atins limitate de date mobile de pe un card puteți comuta manual pe celălalt card prin accesarea meniului Setări – date mobile. Setările pentru conexiunea de date diferă de la un operator la altul.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Cartela ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

În interfața pentru telefonie, utilizatorul poate găsi o scurtătură către un meniu de configurare. Utilitatea acestuia constă în faptul că oferă acces la cele mai importante setări și funcții, fără a mai fi necesară deschiderea meniului principal.

Meniu telefon

Meniu telefon

ASUS oferă posibilitatea de a crea o listă cu toate numerele de la care se primesc apeluri ndorite, inclusiv firme care abuzează de promovarea prin SMS. Utilizatorul unui telefon ASUS poate înregistra convorbirea telefonică, prin activarea funcției implementate direct în interfața pentru apeluri, fără a fi necesară o aplicație dedicată. Spre exemplu, o listă lungă de instrucțiuni și informații, dictată de un interlocutor, ce ar trebui notată cu un instrument de scris pentru a putea fi parcursă mai târziu, poate fi înregistrată direct de telefon și redată mai târziu.

Galerie Foto ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) interfață telefon


Performanțe

Având la bază unul dintre cele mai performante chipseturi Qualcomm și anume MSM8996 Snapdragon 821, Quad-core (2×2.4 GHz Kryo & 2×2.0 GHz Kryo), ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) oferă performanțe de top, comparabile cu orice alt telefon al cărui preț de raft este mai mare de 3000 de lei. În becnhmarkul 3Dmark Ice Storm Unlimited, telefonul obține un scor de 30991 puncte.

asus-zenfone-3-deluxe-b-003

În aplicațiile uzuale, ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) se mișcă rapid, nu are latențe, nu simte aplicațiile complexe și transferă rapid datele între memoria flash, memoria RAM și procesor. Memoria RAM cuantifică 6GB și lasă loc suficient pentru rularea simultană în background a unei duzine de aplicații. Chiar și în situațiile în care sunt instalate o mulțime de aplicații, fiecare cu cerințele ei, deschise în mod repetat, telefonul nu dă semne de oboseală.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) se poate transforma într-o adevărată consolă de jocuri mobilă. Am rulat Asphalt 8: Airborne de la Gameloft, iar jocul s-a dovedit a fi o reală plăcere, cu o grafică incredibilă, derulată rapid pe ecranul AMOLED de 5.7 inci.

Rezultate pentru ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

 • 3Dmark Sling Shot – 2561
 • 3Dmark Ice Storm – Maxed out
 • 3Dmark Ice Storm Extreme – Maxed out
 • 3Dmark Ice Storm Unlimited – 30991 puncte
 • 3Dmark Work Performance – puncte
 • AnTuTu 6.1.4. – puncte
 • Velamo Chrome Browser – 4199 puncte
 • Velamo Metal – 3136 puncte
 • Velamo Metal multicore – 3636 puncte

Capturi cu rezultatele obținute în benchmarkuri de ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) L


Camerele video

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) dispune de o cameră foto performantă cu rezoluția de 23 de megapixeli. Având o diafragmă f/2.0, focalizare cu laser și detecție de fază stabilizare OIS pe 4 axe, ZenFone 3 Deluxe reușește să facă fotografii foarte bune în orice scenariu.

Blițul dual-LED și modul de fotografie „luminozitate scăzută” ajută fotografii amatori să obțină un cadru mai bun pe timp de noapte, atunci când alte camere, inclusiv camerele foto de buzunar, nu pot ține zgomotul imaginii sub control.

Camera foto ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Camera foto ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Camera foto primară este livrată de Sony sub numele de IMX318. Camera oferă un senzor cu rezoluție de 23 megapixeli, diafragmă f/2.0, focalizare prin laser și detecție de fază, stabilizare OIS (4-axe) și este însoțită de două LED-uri (alb – rece și galben – cald) pentru a se obține tonuri de culoare mai apropiate de realitate. Dimensiunea senzorului Sony este de 1/2.6″ iar un pixel are dimensiunea de 1 µm. Camera foto poate detecta fețele subiecților, are funcție HDR, geo-tagging și posibilitatea de a crea clipuri time lapse sau slow motion.

Funcția Real Time Beautification va fi apreciată cu siguranță de o parte a utilizatorilor, care doresc ca anumite trăsături ale tenului să fie estompate în fotografiile finale.

Camera foto principală are posibilitatea de a filma la rezoluție FullHD cu 60 de cadre pe secundă sau 4K (3840×2160) cu 30 de cadre pe secundă. Clipurile la rezoluție 4K pot fi rulate (pixel cu pixel) pe televizoarele din noua generație 4K/UHD, imaginile fiind spectaculoase.

Captură ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Captură ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Camera foto frontală oferă o rezoluție de 8 megapixeli, cu diafragmă f/2.0 și funcția Real Time Beautification. Cei care vor dori să realizeze o transmisie live pe Facebook, sau pe altă rețea de socializare, pot filma la rezoluție 1080p.

Moduri pentru camera principală PixelMaster

 • Back Light (HDR)
 • Low Light
 • Manual Mode (setări manuale)
 • Real Time Beautification
 • Super Resolution Mode (fotografii cu rezoluții de până la 4 ori mai mari)
 • Night
 • Depth of Field
 • Photo Effect
 • Selfie Panorama, Selfie
 • GIF Animation
 • Panorama Selfie
 • Miniature
 • Time Rewind
 • Smart Remove Mode
 • All Smiles Mode
 • Slow Motion Mode
 • Time Lapse Mode

Moduri pentru camera frontală PixelMaster :

 • Back Light (HDR) Mode
 • Low Light Mode
 • Real Time Beautification Mode
 • GIF Animation Mode
 • Panorama Selfie Mode

Fotografii realizate cu ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Clip filmat cu ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL pe timp de zi


Software, aplicații, accesorii și baterie

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow cu interfață grafică ZenUI 3.0. Utilizatorii se vor bucura de interfața fluidă, cu icoane ce ies ușor în evidență și un sistem de notificări ce nu lasă deoparte informațiile importante.

Panou setări rapide ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Panou setări rapide ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow primește informații de la senzori precum: senzorul de amprentă, accelerometru, giroscop, senzor de proximitate sau busola electronică. Multitudinea de senzori integrați și viteza ridicată procesorului oferă un răspuns instant atunci când rotim telefonul sau mișcăm pur și simplu telefonul.

Calitatea acestor senzori este deosebit de importantă pentru un efect grafic când mai realist al interfeței grafice, dar și pentru jocurile ale căror comenzi se realizează cu ajutorul acestor senzori, cum ar fi Asphalt 8 de la Gameloft.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS a inserat în setările sistemului de operare Android un submeniu – ASUS customized settings – prin care se pot alege un set de opțiuni suplimentare. Spre exemplu, utilizatorii pot selecta interfața special creată pentru husele de telefon originale cum ar fi ZenFone 3 Deluxe View Flip Cover (ZS570KL).

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Bateria internă este de tip litiu-ion și nu este accesibilă utilizatorului obișnuit. Aceasta este laminată cu restul plăcilor telefonului, dispozitivul având un comportament mai bun la șocuri. Bateria de 3000 mAh poate fi încărcată la capacitate de 60% în numai 40 de minute, grație funcției Quick Charge 3.0.


Concluzii și fotografii

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) este un telefon extrem de performant, care oferă utilizatorului obișnuit cele mai bune chipseturile ale tehnologiei actuale. Telefonul nu face niciun compromis, ASUS urmărind atât caracterul practic al acestuia, cât și performanța și rafinamentul.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe este disponibil în magazinele din România în mai multe variante, ce au configurații diferite. ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) poate fi echipat cu o cantitate diferită de memorie flash, fiind croit pe baza unor cerințe specifice. Pe viitor este posibil să fie aduse în țara noastră și alte variante ale aceluiași telefon, de aceea vă recomandam să verificați foarte bine configurația smartphone-ului și să nu vă limitati la denumirea acestei serii.

În zona sa de preț, ASUS ZenFone 3 Deluxe poate fi recomandat ca cea mai bună alegere pentru utilizatorii ce pun preț pe calitate, performanță și un caracter practic.

Androidlive Best Choice

Androidlive Best Choice

Prețurile aproximative pentru modelele ASUS ZenFone 3 Deluxe:

 • ASUS ZS570KL 6GB/64GB: 2999 lei (TVA inclus)
 • ASUS ZS570KL 6GB/256GB: 3349 lei (TVA inclus)

PRO+

 • Chipset puternic
 • Ecran FullHD cu culori vii
 • Cameră foto foarte performantă

ANTI-

 • Mult prea fin și ușor de zgâriat
 • Cardul microSD ocupă locul SIM-ului 2

Galerie Foto ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Pagina anterioara >Pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top