stiri

Software NAVIGON pentru telefoanele Android

Software NAVIGON pentru telefoanele Android

NAVIGON a anunțat noua sa ofertă software pentru telefoanele ce rulează sistemul de operare Android. Aplicațiile ce vor fi disponibile din acestă toamnă sunt optimizate de așa natură încât utilizatorul să aibă la dispoziție cele mai recente update-uri în cel mai scurt timp posibil. Interfața grafică este intuitivă iar funcțiile adăugate de companie pe parcursul dezvoltării produsului sunt mai eficiente.

Spre exemplu, MyMaps permite utilizatorilor să selecteze regiunile de care sunt interesați, iar update-urile hărților și punctelor de interes să pornească tocmai cu acele segmente. Având în vedere că viteza conexiunilor 3G este limitată, utilizatorul va descărca rapid datele din zona în care se află, urmând ca informațiile ce privesc zonele îndepărtate să fie descărcate mai târziu.
Versiunea pentru Android include unele funcții ce nu pot fi găsite la alte dispozitive de navigație. Una dintre funcții afișează informațiile despre modul de conducere în timp real, simulând un cockpit.

Software NAVIGON pentru telefoanele Android va fi disponibil din acestă toamnă, utilizatorii putând să transforme smartphone-ul într-un dispozitiv de navigație GPS performant.


Software NAVIGON pentru telefoanele Android

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola Droid Bionic
Motorola Droid Bionic este promovat in SUA

Motorola a țesut o întreagă poveste pentru promovarea smartphone-ului Droid Bionic ce urmează să-și facă apariția în magazinele din Statele...

Închide