stiri

Sonim XP7 – un telefon pentru medii extreme

Sonim XP7

Telefoanele mobile obișnuite nu pot rezista prea mult într-un mediu neprielnic cum ar fi un șantier de construcții. Protecția componentelor electronice sensibile este esențială pentru buna funcționare a aparatului, aceste ranforsări aducând de cele mai multe ori un cost suplimentar.

Sonim XP7 rezistă la șocuri, la apă și la praf depășind specificațiile militare. Telefonul poate fi utilizat atât în medii foarte călduroase (deșert) cât și în zonele unde temperaturile scad cu mult sub pragul de îngheț.

Sonim XP7

Sonim XP7

Sonim XP7 încorporează un chipset Qualcomm Snapdragon 400 cu patru nuclee la 1.2GHz, 1GB memorie RAM și 16GB memorie flash. O baterie masivă de 4800mAh garantează faptul că XP7 va fi disponibil 40 de ore de convorbire sau până la 1000 de ore în standby. Dispozitivul se poate conecta la rețele de date 4G LTE. Sonim XP7 va ajunge pe piață în luna martie 2015 la preț de aproximativ 578 de dolari.

Sonim XP7 – Test extrem

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Padfone Mini
ASUS va vinde noul PadFone Mini în India

ASUS va distribui în India noul PadFone Mini cu chipset Intel. Modelul este deja cunoscut pe piețele internaționale fiind același...

Închide