Acer CloudMobile S500 la Orange

| |

Companiile de telefonie mobilă oferă posibilitatea celor ce au nevoie de abonamente cu mai multe facilități să opteze pentru un telefon cu preț subvenționat. Orange oferă la abonament telefonul Acer CloudMobile S500 iar din data de 8 noiembrie, clienții vor putea cumpăra și noul Samsung GALAXY S III mini.

Acer CloudMobile S500 poate fi cumpărat la preţul de 1 euro (TVA inclus), împreună cu un abonament Panteră 23 pe 2 ani. Plata telefonul se va face prin intermediul abonamentului lunar cu un preț destul de mare.

Samsung GALAXY S III mini este disponibil la un preţ de numai 99 de euro (TVA inclus) împreună cu un abonament Panteră 29 pe 2 ani. Samsung GALAXY S III mini se vrea o versiune ieftină a celebrului S III însă modificările sunt atât de mari încât acesta este un model cu totul nou ce nu ar mai trebui să poarte denumirea S III.

GALAXY S III mini rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean și dispune de un ecran Super AMOLED de 4 inci.

Acer Cloudmobile

Acer Cloudmobile

Acer CloudMobile S500 la Orange, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

5 Comentarii pentru “Acer CloudMobile S500 la Orange”

  1. Pot spune ca sunt client orange, desi am cartela la ei, insa cand vine vorba de telefoane parca nu prea mai sunt client orange, au telefoane scumpe, insa composeaza adesea prin cunoscutele puncte thank you, pune ce reduc costul unui telefon destul de mult, in functie de pretul sau poti lua un telefon si la jumate de pret.
    Marele regeret este ca telefoanele lor incep de la 100-200 de lei, nu prea mai basesti in ziua de azi un telefon pur si simplu banal si ieftin.

    Motiv pentu care nu prea ma incanta orice produs la ei.

  2. da,il primesti la un euro,la abonamentul de pantera 23

  3. am achizitionat acer s500 cloudmobile acum o luna, sunt foarte multumit de telefon, cum arata si cum se comporta la diferite aplicatii, insa bateria se duce foarte repede… stie cineva o alternativa de baterie care sa tina mai mult ? multumesc

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!