stiri

Batman primește telefon, cât costă ROG Phone 6 BATMAN Edition

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat ROG Phone 6 BATMAN Edition, o versiune exclusivă disponibilă în ediție limitată a smartphone-ului de gaming ROG Phone 6 – creată în colaborare cu Warner Bros. Consumer Products și DC – care va fi atât pe placul fanilor super-eroului care luptă împotriva crimei, cât și al jucătorilor avansați și al iubitorilor de produse de colecție unice.

ROG Phone 6 BATMAN Edition are un aspect unic, conceput pentru a evoca atmosfera misterioasă, întunecată și melancolică ce învăluie lumea high-tech a lui Batman și a împrejurimilor sale din Gotham City. Telefonul are un finisaj special care, atunci când captează lumina, e asemenea cerului nocturn înnorat pătruns de o lumină. Logo-ul special iluminat Aura RGB conturează emblema Bat, recunoscută instantaneu, Tema Batman continuă în interfața personalizată a utilizatorului, cu imagini de fundal tematice exclusive, stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe altele.

Setul de accesorii complementare include un miniproiector Bat-Signal cu lumină de căutare USB-C, care poate proiecta una dintre cele două versiuni ale celebrului Bat-Signal pe suprafețele apropiate; o carcasă aero Batman cu un finisaj special și o imagine ascunsă, de identificat; și o cutie de călătorie cu carcasă tare, special concepută pentru păstrarea în siguranță a lui ROG Phone 6 BATMAN Edition și a accesoriilor sale.

În privința componentelor interne, ROG Phone 6 BATMAN Edition este identic cu invincibilul ROG Phone 6/6D, având o configurație premium construită pentru a câștiga orice joc, alimentată fie de cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon 8+ Gen 1, fie de puternicul MediaTek Dimensity 9000+.

Telefonul ASUS ROG Phone 6 BATMAN Edition este disponibil la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, urmând să devină disponibil pe piață în noiembrie, la prețul de aproximativ 6199 Lei (taxe inclusiv, configurația cu 12GB RAM, 256GB stocare).

VEZI PREȚUL ONLINE

Design tematic exclusivist

ROG Phone 6 BATMAN Edition este rodul unei colaborări incitante, ce explorează profund tema, aspectul telefonului fiind complet reproiectat în onoarea misteriosului luptător împotriva crimei, iubitor de tehnologie. Spiritul universului lui Batman a fost captat prin culoarea discretă și de atmosferă – Night Black, eticheta produsului în oglindă, detaliile grafice inspirate de Batman Gauntlet și prin grafica iconică în formă de liliac a logo-ului Aura RGB.

Finisajul special semi-mat al telefonului ROG Phone 6 BATMAN Edition, cu detaliile sale de înaltă tehnologie, a fost proiectat cu atenție pentru a reflecta lumina într-un mod care imită imaginea iconică a reflectorului Bat-Signal care luminează norii întunecați de pe cerul nocturn din Gotham City.

De asemenea, telefonul le oferă fanilor o experiență de utilizare specială și o interfață de utilizator personalizată cu pachetul exclusiv de teme animate Batman. Acesta include un fundal live Batman și o ramă redesenată pentru pictogramele aplicațiilor, iar atunci când telefonul este în curs de încărcare, apar un sunet și o animație exclusivă combinate cu elemente tematice Batman. Pictograma amprentei digitale de pe ecran a fost personalizată, utilizatorii putând debloca telefonul atingând celebra emblemă galbenă a liliacului.

Accesorii unice tematice

Posesorii de ROG Phone 6 BATMAN Edition primesc ca bonus setul unic de accesorii complementare, set format din trei piese. În capul listei se află Bat-Signal Projector, o replică în miniatură a faimosului reflector care este folosit pentru a cere ajutorul lui Batman. Acest reflector cu LED-uri poate proiecta una dintre cele două versiuni ale iconicului Bat-Signal pe suprafețele din apropiere și poate fi alimentat cu ajutorul unui cablu USB-C atașat la ROG Phone 6 BATMAN Edition. Batman Aero Case este o carcasă protectoare care prezintă o redare geometrică în relief a emblemei Liliacului, creată în straturi pentru un efect 3D. Partea interioară a carcasei conține un detaliu imprimat ascuns, sub forma unei imagini inspirate din benzile desenate Batman.

Chiar și simplul instrument de scoatere a cartelei SIM a fost personalizat în stilul Batman. Designul accesoriului Batman Ejector Pin cuprinde emblema Bat, iar suportul său de birou e inspirat de Gotham City, meritând un loc de cinste în orice colecție de suveniruri.

Pentru a păstra în siguranță ROG Phone 6 BATMAN Edition și accesoriile sale chiar și în fața celui mai dur super-răufăcător, există o cutie de depozitare personalizată. Această cutie robustă, realizată dintr-o singură bucată, rezistentă la apă, este fabricată din polipropilenă expandată (EPP). Aspectul său se bazează pe valizele de tip militar, iar pe capac este imprimat în relief logo-ul Batman.

Putere invincibilă

ROG Phone 6 BATMAN Edition se bazează pe mult aclamata serie ROG Phone 6, având aceleași specificații tehnice pentru a oferi performanțe extreme în jocurile mobile. Este alimentat de puternica platformă pentru smartphone-uri MediaTek Dimensity 9000+. Telefonul are o cantitate masivă de memorie pentru o comutare lină între aplicațiile pornite, un sistem de răcire de înaltă tehnologie, o baterie puternică pentru un adevărat maraton de gaming fără efort și controale AirTrigger 6 pentru o experiență de joc similară celor de pe console.

To Top

Citește articolul precedent:
Zenfone 9
Telefonul compact Zenfone 9 vine cu gimbal pentru stabilizare foto și Snapdragon 8+ Gen 1

ASUS a dezvăluit noul Zenfone 9, un smartphone compact de 5,9 inchi, cu cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon...

Închide