stiri

Republic of Gamers și Blizzard Entertainment anunță ediția exclusivă ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Setul ROG Phone 6 Diablo Edition

Republic of Gamers și Blizzard Entertainment au anunțat ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, o versiune exclusivă disponibilă în ediție limitată a smartphone-ului de gaming ROG Phone 6. Cu designul său unic cu tema Diablo și un set de accesorii tematice, telefonul devine indispensabil fanilor adevărați ai universului Diablo.

Detaliile lui ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition fac trimitere la misiunea de luptă din Diablo, cu menajeria terifiantă de demoni și monștri. Telefonul are un finisaj special cu un efect de flacără, luminozitatea flăcărilor roșii variind odată cu schimbarea unghiului de vizualizare. Logo-ul iluminat și personalizat Aura RGB este o imagine de contur a titlului jocului mobil, iar tema Diablo Immortal continuă în interfața personalizată a utilizatorului, cu fundaluri live tematice exclusive, stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe altele.

Telefonul ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este disponibil la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, prețul fiind aprox. 6599 RON.

Fanii vor aprecia accesoriile tematice unice, care se bazează pe obiectele legendare găsite în joc. Printre acestea se numără carcasa Aero Case Shield Blessing și o hartă a Sanctuarului, ambele având însemne marcate cu cerneală invizibilă, care pot fi dezvăluite cu ajutorul lanternei Fahir’s Light. Pachetul cuprinde, de asemenea, cheița pentru SIM Immortality Ejector Pin, modelată după logo-ul jocului.

La nivel intern, ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este identic cu ROG Phone 6, cu specificații premium pregătite pentru a câștiga și cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1 cu 16GB RAM LPDDR5 și 512GB UFS3.1 ROM.

Design tematic exclusivist

Designul ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition a fost reproiectat pentru a evoca lumea de coșmar a Sanctuarului, asediată de hoardele demonice ale lui Diablo, Lordul Terorii. Finisajul special al telefonului ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition prezintă o grafică ce trimite cu gândul la misiunea de luptă, cu menajeria sa terifiantă de demoni și monștri.

ROG Phone 6 Diablo Edition

ROG Phone 6 Diablo Edition

De asemenea, telefonul le oferă fanilor o experiență de utilizare specială și o interfață personalizată cu pachetul exclusiv de teme animate Diablo Immortal. Acesta include un fundal Diablo live și un cadru redesenat pentru pictogramele aplicațiilor, iar atunci când telefonul este în curs de încărcare, sunt redate un sunet și o animație exclusivă cu elemente cu tema Diablo.

Accesorii unice tematice

Setul extins de accesorii tematice reprezintă cireașa de pe tort în cazul ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition. Designul exclusivist al cutiei este inspirat de faimosul Horadric Cube, un obiect valoros din joc care poate transforma orice se plasează în interiorul său. Telefonul în sine poate fi depozitat în siguranță într-o cutie modelată după legendarul Worldstone, iar o hartă a Sanctuarului conține însemne cu cerneală invizibilă, care pot fi dezvăluite cu ajutorul lanternei Fahir’s Light din pachet.

Shield Blessing Aero Case este o carcasă de protecție care prezintă un relief geometric al teleportului, cu un efect unic care strălucește atunci când este luminat de Fahir’s Light. Pe partea interioară a carcasei este imprimat un indiciu special, sub forma unei imagini inspirate de Lordul Terorii.

Chiar și cheița de scoatere a sertarului de SIM a beneficiat de o trasformare completă în spiritul Diablo: designul poartă emblema Diablo, acul Immortality completând colecția de accesorii cu un design excepțional.

Gata de luptă

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition se bazează pe aclamata serie ROG Phone 6, având aceleași specificații tehnice pentru a oferi performanțe extreme în jocurile mobile. Este alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1. Cu 16 GB de memorie LPDDR5 pentru o comutare fluidă între aplicațiilor, un sistem de răcire de înaltă tehnologie, o baterie puternică pentru maratoane de jocuri fără efort și comenzi AirTrigger 6 de neegalat pentru o experiență asemănătoare cu cea de pe consolă, ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este pregătit să lupte cu forțele terorii!

To Top

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Citește articolul precedent:
ASUS anunță telefoanele ce vor primi update la Android 13

Dacă în luna august ASUS a lansat un program de testare beta pentru Android 13, iată că producătorul taiwanez a...

Închide