stiri

Noul OPPO Reno8 Pro 5G ajunge în România

OPPO Reno8 Pro 5G

OPPO a lansat noul Reno8 Pro 5G în România, smartphone care împrumută tehnologii de la gama de vârf, ce se remarcă prin design deosebit și încărcare super rapidă. Reno8 Pro 5G dispune de senzori foto duali de la Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor să capteze selfie-uri mai clare în lumină scăzută, și senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe la nivel de vârf.

Seria Reno8 dispune de un design unibody simplificat, care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate. Reno8 Pro 5G este cel mai subțire telefon din seria Reno, cu o grosime de numai 7,34 milimetri, și se simte ușor în mână, la doar 183 de grame. Terminalul este disponibil în superbele variante de culoare Glazed Green și Glazed Black.

Afișajul este AMOLED, iar ramele sunt cele mai subțiri rame din gama Reno, pentru o experiență mai captivantă. Reno8 Pro 5G dispune de NPU-ul pentru imagini MariSilicon X, ce permite capabilități video de neegalat în clasa sa. MariSilicon X permite videoclipuri 4K Ultra Night pentru filmări ultra-clare, mai luminoase și mai detaliate pe timp de noapte, precum și videoclipuri 4K Ultra HDR, pentru a păstra detaliile atât în zonele luminoase, cât și în umbre.

Reno8 Pro 5G aduce și tehnologia de 80W SUPERVOOC, ce permite utilizatorilor să încarce bateria de 4500 mAh la 50% în aproximativ 10 minute și la 100% în aproximativ 30 de minute. Prin Battery Health Engine, dispozitivele din seria Reno8 își păstrează până la 80% din capacitatea inițială chiar și după 1.600 de cicluri de încărcare completă, ceea ce este de două ori mai mare decât standardul din industrie, de 800 de cicluri.

To Top

Citește articolul precedent:
Telefonul buget POCO M5s, disponibil în România

Telefonul de buget POCO M5s a ajuns pe piața românească. Brandul e atractiv pentru tineri, iar acest terminal în sine...

Închide