Adobe Flash 10.3 disponibil in Android Market

| |

Adobe a lansat anul acesta mai multe update-uri pentru playerul Flash însă nici unul nu a reușit să elimine blocajele frecvente din browser de care se facea vinovat.
Adobe Flash 10.3 este disponibil în Android Market și poate fi instalat de posesorii de echipamente ce rulează sistemele de operare Android Froyo, Gingerbread și Honeycomb.

Adobe a efectuat unele schimbări ale codului pentru a repara anumite probleme. Au fost introduse mai multe măsuri de securitate dar au fost eliminate și anumite bug-uri.
În noul Adobe Flash 10.3 au fost introduse optimizari NEON pentru procesoarele OMAP4 (Cortex A-9), a fost corectate problemele la afișarea clipurilor 720p, codate cu H.264 care apăreau pe Samsung Galaxy S.

Aplicațiile pentru Android care foloseau plug-in pentru browser în WebView nu mai necesită activarea manuală a HardwareAcceleration în fișierul AndroidMainfest.xml. A mai fost înlăturat, de asemenea, un bug care stopa rularea clipurilor mai mari de o oră pe unele echipamente Motorola și lista este în continuare foarte lungă.

Cei care doresc să instaleze pe echipamentul lor dotat cu sistemul de operare Android noul Adobe Flash 10.3 o pot face scanând codul QR de mai jos.

Adobe Flash 10.3

Adobe Flash 10.3

Cod QR pentru Adobe Flash 10.3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

3 Comentarii pentru “Adobe Flash 10.3 disponibil in Android Market”

  1. ok, si cum anume pot sa scanez codul QR? :D

    • Trebuie să instalezi pe telefonul tău cu Android un program pentru scanat coduri QR cum ar fi Goggles sau Qrcode. Programele pentru scanat coduri de bare QR se pot descărca din Android Market iar scanarea se face cu ajutorul camerei video.

    • in Android market sunt mai multe aplicatii pe care le poti descarca si instala. Una eficienta se numeste Barcode Scanner. Daca citesti insa articolele noastre de pe mobil, atunci… ai la indemana linkuri, atunci cand sunt puse.

      Daca intrebarea ta era strict despre aplicatia de scanare, atunci intra Android market si cauta barcode scanner

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!