stiri

Adobe Flash 10.3 disponibil in Android Market

Adobe Flash 10.3

Adobe a lansat anul acesta mai multe update-uri pentru playerul Flash însă nici unul nu a reușit să elimine blocajele frecvente din browser de care se facea vinovat.
Adobe Flash 10.3 este disponibil în Android Market și poate fi instalat de posesorii de echipamente ce rulează sistemele de operare Android Froyo, Gingerbread și Honeycomb.

Adobe a efectuat unele schimbări ale codului pentru a repara anumite probleme. Au fost introduse mai multe măsuri de securitate dar au fost eliminate și anumite bug-uri.
În noul Adobe Flash 10.3 au fost introduse optimizari NEON pentru procesoarele OMAP4 (Cortex A-9), a fost corectate problemele la afișarea clipurilor 720p, codate cu H.264 care apăreau pe Samsung Galaxy S.

Aplicațiile pentru Android care foloseau plug-in pentru browser în WebView nu mai necesită activarea manuală a HardwareAcceleration în fișierul AndroidMainfest.xml. A mai fost înlăturat, de asemenea, un bug care stopa rularea clipurilor mai mari de o oră pe unele echipamente Motorola și lista este în continuare foarte lungă.

Cei care doresc să instaleze pe echipamentul lor dotat cu sistemul de operare Android noul Adobe Flash 10.3 o pot face scanând codul QR de mai jos.

Adobe Flash 10.3

Adobe Flash 10.3

Cod QR pentru Adobe Flash 10.3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung si Nouvoyance prezinta un display WQXGA de 10 inci

Viitoarele tablete se vor bucura de ecrane din ce în ce mai clare. Clipa în care vom citi despre o...

Închide