stiri

Alianța Garmin-Asus regândită, telefoanele redevin Asus

garmin-asus devide asus + garmin navigationÎncepând din 2011 ASUS se întoarce la producția de telefoane sub propriul brand. Vorba cântecului, alianța nu moare, alianța se transformă. Pe la începutul lui 2009 producătorul taiwanez formase un fel de joint-venture cu Garmin. Dacă înainte de asta puteai găsi și în România telefoane marca Asus, de la Garmin-Asus încoace, terminalele n-au mai reușit să treacă vama. Și a fost păcat, căci mobilele erau bune de modat și alături de HTC și Samsung animau forumul XDA.

Din 2011, ASUS le va comercializa din nou sub propriul brand. Logo-ul “Garmin Navigation” va fi tipărit pe spatele fiecărui terminal ASUS, dovedind prezența la bord a soluției de navigație și localizare.

Strategia regândită de Jonney Shih, președintele ASUSTeK vine în sprijinul întregirii portofoliul de produse orientate tot mai mult pe mobilitate și accesarea serviciilor cloud.

Cât despre Garmin, terminalul atât de dorit – Garminfone n-a avut stea de bestseller, chiar dacă mulți îi doreau strălucirea atunci când și-a stabilit și producătorul hardware. Nu am aflat dacă numele va mai fi prezent pe vreun telefon Asus, dar un Garminfone putem găsi în State la T-Mobile.

To Top

Citește articolul precedent:
Creative ZiiO la 250 de dolari

Tableta ZiiO, concepută de inginerii de la Creative, este disponibilă acum la preţul de 250 de dolari. Echipamentul, despre care...

Închide