stiri

AllDro 3 Speed DUO va rula Jelly Bean

Allview AllDro 3

Viteza cu care se mișcă companiile angrenate în proiectarea, fabricarea și distribuția tabletelor OEM este de apreciat. Chiar dacă lucrurile nu sunt chiar perfecte atuni când utilizați un produs Android de buget, beneficiile de care dispuneți printr-un upgrade depășesc în cele mai multe cazuri neplăcerile.

Allview anunta actualizarea sistemului de operare la Android 4.1 Jelly Bean, pentru tabletele Alldro Speed 3 DUO care ruleaza Android 4.0.

“Actualizarea software este dedicată tabletelor Allview Alldro 3 Speed DUO care funcționează cu sistemul de operare Android 4.0. Suntem încântați să comunicăm că de astăzi toți utilizatorii tabletelor AllDro 3 Speed DUO se vor bucura de beneficiile sistemului de operare Android 4.1”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Noul sistem de operare aduce cu sine o serie de îmbunătățiri precum: sistemul de predicție a cuvintelor pe tastatura virtuală, actualizarea inteligentă a aplicațiilor pentru economisirea spațiului de stocare, securizarea tabletei prin funcția Face unlock, posibilitatea redimensionarii widget-urilor plus multe altele.

Allview AllDro 3

Allview AllDro 3 – una dintre cele mai recente tablete livrate de firma brașoveană

To Top

Citește articolul precedent:
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: Vice City în Google Play

Update: Unii dintre cititorii noștri au experimentat o serie de neplăceri cu acest joc. Jocul are unele bug-uri afișând eroarea...

Închide